Tags: "Bashkia Fier"

17 Maj
0

Kryetarja e PD, Fier, Eriselda Çelaj: Bashkia Fier për vitin 2024 ka rritur taksat dhe tarifat vendore si për bizneset ashtu edhe për familjarët

Kryetarja e degës së PD, Fier, Eriselda Çelaj, thotë se kryebashkiaku i Fierit, Armando Subashi, ka rritur taksat dhe tarifat vendore si për bizneset ashtu edhe për familjarët, përfshi edhe taksën bujqesore për të gjitha kategoritë e tokës. Në postimin ...

Read More
18 Nën
0

“Po vjen era “investitor strategjik”, deputetja e PD: Bashkisë Fier i kërkon banorëve të Darzezës se duhet të nisin të mbyllin aktivitet e tyre ose do vijnë dhe ti prishin

Reagimi i plotë  deputetes së Partisë Demokratike, Eralda Tase Bano:   Tom Allen ka thënë se fermat familjare dhe bizneset e vogla janë shtylla kurrizore e komuniteteve. Komunitetet janë qelizat e çdo organizmi që ne quajmë shtet. Por kjo mesa ...

Read More