Tags: "arrestime"

28 Mar
0

“Te gjitheve do ju vijë rradha”. Arrestimet nga SPAK në bashkinë Tiranë, reagon PD, Enriketa Papa: Teksa vijonte mbledhja e Keshillit Bashkiak, kryebashkiaku lexon ne telefon

  Reagimi i këshilltares së PD në Bashkinë e Tiranës, Enriketa Papa:   Te gjitheve do ju vijë rradha. Do bini si gure dominoje. Aq shume ka qene makuteria e babzise per t’u perlyer me afera korruptive dhe lidhje kriminale, ...

Read More
16 Pri
0

Edi Rama po i vendos një tjetër damkë Shqipërisë, atë të burgosjes politike të opozitës.

Edi Rama po i vendos një tjetër damkë Shqipërisë, atë të burgosjes politike të opozitës. Ata janë të burgosur politikë, për shkak  se janë mbështetës të PD, janë kundërshtarë politikë të Edi Ramës Prokuroria, edhe sot, shërbeu  si vegël politike e Edi ...

Read More
15 Pri
0

40 qytetarë janë në burg pa asnjë provë, për shkak se protestuan.

40 qytetarë janë në burg pa asnjë provë, për shkak se protestuan. Nuk ka asnjë pamje filmike se mund të kenë kryer veprime të dhunshme, nuk ka asnjë hetim dhe asnjë dënim ndaj askujt që ka shkelur ligjin dhe ka ...

Read More