Tags: "akademia e shkencave"

21 Tet
0

Deputetja e PD, Eralda Tase Bano: Riemërimi i Skënder Gjinushit në krye të Akademisë së Shkencave është turp i madh dhe anti-Kushtetuese

Deputetja e Partisë Demokratike, Eralda Tase Bano, e ka konsideruar një turp rizgjedhjen e Skënder Gjinushit në krye të Akademisë së Shkencave dhe është antikushtetuese. Sipas saj, Nn krye të këtij institucioni duhej të vendosej një figurë pa të shkuar ...

Read More
16 Kor
0

Flutura Açka përgënjeshtron Akademinë e Shkencave: Ka disa të vërteta të hidhura…

Deputetja e Partisë Demokratike, Flutura Açka ka përgënjeshtruar Akademinë Shkencave e cila në reagimin e saj ditën e sotme shprehej se ligji i propozuar nga deputetët socialist nuk është ndryshuar prej tyre. Açka shprehet se kjo është një gënjeshtër dhe ...

Read More
24 Maj
0

Farsa e zgjedhjeve në Akademinë e Shkencave është paralajmërimi i asaj çka Edi Rama ka planifikuar më 30 qershor.

Zgjedhjet farsë në Akademinë e Shkencave dëshmi sesi pushteti i injorancës dhe i krimit kërkon të sundojë me çdo çmim mbi elitën. Farsa e zgjedhjeve në Akademinë e Shkencave është paralajmërimi i asaj çka Edi Rama ka planifikuar më 30 ...

Read More