Category Archives: Lajmi fundit

03 Tet
0

Fuqizim i Partisë Demokratike, riorganizim, alternativë

Më lejoni ta nis me një ngushëllim të ndjerë për familjen e efektivit të Policisë, komandantit të FNSH-së në Shkodër, Simon Gjeta, për rënien e tij në krye të detyrës, dhe me një shprehje të mbështetjes totale ndaj efektivave të ...

Read More
03 Tet
0

Deklaratë e Partisë Demokratike

Partia Demokratike është e tronditur nga vrasja në krye të detyrës e komandantit të FNSH në Shkodër dhe shpreh ngushëllimet e saj më të thella për familjen e oficerit të rënë në krye të detyrës, Simon Gjeta. Ky është një ...

Read More
03 Tet
0

Qeveria shpërfill dhe shtyp 300 familjet e Institutit Bujqësor në Kamëz

Afro 300 familje që janë në terr energjitik prej 9 muajsh, protestuan sërish sot në Institutin Bujqësor, Kamëz. Strukturat qeverisëse nuk japin asnjë alternativë për pagesën e energjisë duke i lënë ata në terrorin e errësirës dhe harresës. Familjet mes ...

Read More
03 Tet
0

Edi Rama dhe Ilir Beqaj, 35 miliardë lekë pazare për shëndetësinë, spitalet në ditën më të keqe

Nga dita e parë që erdhën në pushtet e deri më sot, Edi Rama dhe Ilir Beqaj, e kanë shfrytëzuar shëndetësinë për përfitime, e kanë kthyer atë në kantierin më të madh të tenderave e koncesioneve të dyshimta, në shkelje ...

Read More
03 Tet
0

Edi Rama dhe Ilir Beqaj, 35 miliardë lekë pazare për shëndetësinë, spitalet në ditën më të keqe

Nga dita e parë që erdhën në pushtet e deri më sot, Edi Rama dhe Ilir Beqaj, e kanë shfrytëzuar shëndetësinë për përfitime, e kanë kthyer atë në kantierin më të madh të tenderave e koncesioneve të dyshimta, në shkelje ...

Read More
03 Tet
0

Edi Rama dhe Ilir Beqaj, 35 miliardë lekë pazare për shëndetësinë, spitalet në ditën më të keqe

Nga dita e parë që erdhën në pushtet e deri më sot, Edi Rama dhe Ilir Beqaj, e kanë shfrytëzuar shëndetësinë për përfitime, e kanë kthyer atë në kantierin më të madh të tenderave e koncesioneve të dyshimta, në shkelje ...

Read More
03 Tet
0

Media italiane: Saimir Tahiri nën akuzë për trafikun e drogës

Skandali i përfshirjes së Ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, në trafikun e drogës u ndërkombëtarizua. Gazeta italiane, Il Secolo XIX, shkruan për akuzat që rëndojnë ndaj Tahirit dhe i referohet dëshmive të sjella nga oficeri i lartë Zagani. Dëshmi që ...

Read More
02 Tet
0

Krimi dhe trafiku i drogës rriten çdo ditë, bandat kanë njeriun e tyre minister

Rendi është në pikë kritike dhe biznesi kriminal i drogës vazhdon me ritme të larta, ndërsa në krye të Ministrisë së Brendshme kemi një minister të diskredituar publikisht, një ministër që ka humbur legjitimitetin, një ministër të provuar tashmë me ...

Read More
02 Tet
0

Krimi dhe trafiku i drogës rriten çdo ditë, bandat kanë njeriun e tyre minister

Rendi është në pikë kritike dhe biznesi kriminal i drogës vazhdon me ritme të larta, ndërsa në krye të Ministrisë së Brendshme kemi një minister të diskredituar publikisht, një ministër që ka humbur legjitimitetin, një ministër të provuar tashmë me ...

Read More
01 Tet
0

Afera CEZ, çështja është komplekse, të dyshuar janë kryeministri dhe kreu i parlamentit, vetëm një hetim i plotë ndërkombëtar nxjerr përgjegjësitë

Të nderuar kolegë deputetë Partia Demokratike dhe opozita ka kërkuar një hetim ndërkombëtar, si e vetmja zgjidhje që mund të arrijë në një hetim të plotë, të gjithanshëm, të besueshëm, për aq kohë sa këto ditë i gjithë sistemi i ...

Read More