fbpx

Category Archives: Lajmi fundit

24 Jun
0

Basha: Me Ramën asgjë nuk ka rilindur, shqiptarët po rikthejnë besimin tek PD

Kryetari i PD, Lulzim Basha merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës së Shijakut. “Në bursën e besimit popullor, plot një vit nga zgjedhjet e 23 qershorit, ne kuotohemi si një parti në moral dhe në vlera fituese përballë kundërshtarit ...

Me Shume
24 Jun
0

Basha: Një vit më pas, me Edi Ramën vetëm përkeqësim

Prononcim për mediat i Kryetarit të Partisë Demokratike

Me Shume
23 Jun
0

Basha: Qeveria po kthen komitetet ekzekutive, po largon pushtetin nga qytetarët

Kryetari i Partisë Demokratike merr pjesë në konferencën e të zgjedhurve vendor për decentralizimin dhe reformën territoriale, dhe denoncon projektin e njëanshëm e të pakonsultuar të qeverisë. 

Me Shume
23 Jun
0

Basha: Rama-Meta, vizion i vjetëruar, ne promotorë të lirisë e zhvillimit

Kryetari i PD, Lulzim Basha merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës së Lezhës dhe Mirditës: Përdoreni me zgjuarsi votën për të zgjedhur më të mirët.

Me Shume
23 Jun
0

Basha: Zgjedhjet që bëjmë sot në opozitë, tregues i cilësisë nesër në qeverisje

Kryetari i PD, Lulzim Basha merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës së Fierit dhe Patozit

Me Shume
23 Jun
0

PD: Gjykata nën diktatin politik të Edi Ramës

Zëdhënësja Vorpsi denoncon standardin e dyfishtë dhe vendim preferencial të gjykatësit Laze për zyrtarin e Ramës

Me Shume
23 Jun
0

Basha: Nuk mund të pranojmë pushtetarë që dhunojnë e poshtërojnë vartësit

Kryetari i PD, Lulzim Basha merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës së Kuçovës: Forca e vërtetë e demokratëve; janë më të mirët, më popullorët, më të vendosurit, më të përkushtuarit. 

Me Shume
20 Jun
0

PD: Maska hipokrite i shkon Ilir Metës, jo Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë

Kryetari i Grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Edi Paloka, bën përgjegjës kreun e parlamentit për degradimin që Rama u ka bërë seancave plenare

Me Shume
20 Jun
0

PD: Rama mbron zyrtarin e tij, nuk zbaton urdhërin e Prokurorisë për arrestimin e Zyhdi Dajtit

Deputeti Halimi denoncon standartin e dyfishtë të Kryeministrit dhe urdhërin e tij politik ndaj policisë për të mos zbatuar vendimin e drejtësisë

Me Shume
20 Jun
0

PD: Në Krujë gjykohet për vjedhje, me Edi Ramën përgjegjës tek tatimet

Zëdhënësja Vorpsi denoncon ndërhyrjen e Kryeministrit në vendimin e gjykatës dhe emërimin e dyshimtë në krye të sistemit tatimor

Me Shume