Category Archives: Lajmi fundit

04 Mar
0

S’mund të ketë parlament, me deputetë kriminelë, me deputetë që marrin fonde publike, me komisione hetimore qe bllokohen

“Çështja e parë dhe më kryesore për të cilën opozita u kthye në parlament kishte të bënte me dekriminalizimin dhe largimin efektiv të deputetëve me rekorde të tmerrshme kriminale nga parlamenti. Ky proces në mënyrë të padiskutueshme duhej të përmblidhej ...

Me Shume
04 Mar
0

Parlamenti firmosi nekrologjinë politike të krimit dhe kriminelëve brenda tij!

Kjo ishte një arritje e madhe për përpjekjen tejet të vështirë për luftën kundër krimit të organizuar me pushtet.Ju e vutë re, se njëriu që mungoi në parlament, njëriu që me tërbim u largua nga salla ishte Edvin Kristaq Rama, ...

Me Shume
04 Mar
0

Keqeverisja, korrupsioni dhe lidhja me krimin, shkaqet e eksodit të shqiptarëve

Deputetja Deda merr pjesë në takimin për gratë refugjate, zhvilluar në Bruksel.  Deputetja e Partisë Demokratike, Albina Deda mori pjesë në takimin me europarlamentare “Gratë refugjate dhe azilkërkuese në BE”, zhvilluar në Bruksel. Deputetja Deda u shpreh se: “2015 ishte ...

Me Shume
04 Mar
0

Arrestimi i një kryetari partie për një protestë, këmbanë alarmi

“Sot ra një këmbanë alarmi që shteti ligjor në këtë vend ka rënë. Ky shtet po përpëlitet. Të arrestosh kreun e një partie pse zhvillon një protestë, do të thotë që e drejta e shtetit ligjor nuk ekziston më në ...

Me Shume
04 Mar
0

Basha-Mogherini: Parakusht për të ecur përpara me Reformën në Drejtësi është dialogu politik që çon drejt konsensusit bazuar mbi kriteret e Venecias

Shqipëria në Bashkimin Europian nuk mund të jetë Shqipëria e Prengëve, Bushëve, Ndokëve, Roshëve por duhet te jetë Shqipëria e demokratëve dhe socialistëve të ndershëm me ofertë dhe program të besueshëm.Me zgjedhje të lira dhe të ndershme, me drejtësi të ...

Me Shume
04 Mar
0

Betonizimi i Tiranës, PD kërkon mbajtjen e referendumit lokal

Kërkesa dorëzohet në KQZ nga Departamenti i Mjedisit. Të dëgjohet zëri i qytetarëve   Partia Demokratike depozitoi sot 3 kërkesa për referendume vendore që të mundësoje që zëri i qytetareve të dëgjohet. Konkretisht, kërkohet referendum vendor për: -Parkimin nëntokesor tek ...

Me Shume
04 Mar
0

Po falimentojmë, nuk heshtim më!

Sekretarja e Marrëdhënieve me Publikun, Grida Duma bisedoi me tregtarë të rrugës së Barrikadave në njësinë nr 9 në Tiranë mbi vështirësitë e biznesit të vogël, taksat e rritura të Bashkisë dhe tarifat e reja që ajo ka vendosur. Tregtarët ...

Me Shume
03 Mar
0

Mashtrimi i Ramës me Myzeqenë, banorët: Investimi me shumë para dhe i panevojshëm

Banorët e Thanës në Lushnje kanë protestuar dhe kanë kundërshtuar propagandën që bëri dy ditë më parë në fshatin e tyre kryeministri Rama. Ata thonë se investimi 2 milionë eurosh në një rezervuar aty është shpenzim i madh dhe i ...

Me Shume
03 Mar
0

Ose pranoni dekusarizimin e parlamentit, ose ne nuk e gjejmë më veten në këtë parlament!

Zonja deputete! Zotërinj deputetë! Zoti Kryetar! Të nderuar qytetare dhe qytetarë që ndiqni këtë seancë! Parlamenti i vendit, njohu javën që kaloi tronditjen e tij më të madhe në historinë e ekzistencës së tij si parlament pluralist. Parlamenti ka njohur ...

Me Shume
03 Mar
0

Parlamenti në krizë, mbron krimin dhe shkel kushtetutën

Në fakt nuk do të ishin fare të nevojshme negociatat, pasi formulari, për të cilin bëhet fjalë ka ardhur i gatshëm nga FBI, siç jeni dhe ju në dijeni dhe nuk ka pasur fare nevojë të hyjë në këto negociata ...

Me Shume