fbpx

Category Archives: Lajmi fundit

13 Feb
0

Skandali me motorat e Policisë, Tahiri merr 2 milionë e 700 mijë lekë për çdo Aprilia

Shtohen skandalet financiare të Saimir Tahirit. Përveçse e ka paracaktuar fituesin e tenderit për 73 motora të Policisë, Tahiri është kujdesur që fitimi i klientit të tij, të jetë marramendës. Që në krye, Tahiri ka përcaktuar si fond limit për ...

Me Shume
12 Feb
0

PD me Sekretariat për Aksionin Qytetar, Basha emëron Salianjin

Kryetari i Partisë Demokratike emëroi Ervin Salianjin, Sekretar për Aksionin Qytetar. Ky sekretariat do të jetë në funksion të qytetarëve, zërit të tyre dhe nxitjes së tyre për mobilizim dhe aksion kundër arrogancës qeveritare, korrupsionit dhe padrejtësive. Zoti Salianji vjen ...

Me Shume
12 Feb
0

Materniteti i Korçës në gjendje skandaloze, mungojnë gjërat më bazike

Deputetët Çirici dhe Papa shohin nga afër kushtet dhe dëgjojnë shqetësimin e qytetarëve Deputetët Eleni Qirici dhe Gjergj Papa ishin sot në materinitetin e Korçës, ku zotëron kriza, degradimi i shërbimit, për shkak të braktisjes nga shteti. Paisjet janë tejet ...

Me Shume
12 Feb
0

Tahiri, korrupsion 1.1 miliardë lekë me uniformat e policisë

    Pas uniformës së re të policisë që prezantoi Tahiri, fshihet një korrupsion prej 1.1 miliardë lekësh. Asnjë transparencë, asnjë informacion për procesin, për tenderimin. Kriteret teknike u përcaktuan sipas profilit të fituesit të paracaktuar. Uniforma fituese u shpall ...

Me Shume
11 Feb
0

Nuk mund të ketë Byro Hetimi nën varësinë e kryeministrit

Sa për sqarim se koka e derrit e bëri çorbë derri se i intereson në atë punën e byrosë së hetimit. Po është e vërtetë që ne kemi kërkuar me këmbëngulje që të vijë në Parlament draft projektligji i dakortësuar ...

Me Shume
11 Feb
0

Për byronë e Ramës dhe koncesionet e tipit Rrapaj

Byroja u propozua nga kryeministri si një organ ku drejtorin e caktonte Ministri i Brendshëm i tij, u padit në Gjykatë Kushtetuese dhe u rrëzua. Gjykata Kushtetuese nuk ishte e vetmja që rrëzoi një akt që ndërhyn në autonominë e ...

Me Shume
11 Feb
0

Shqiptarëve po u  grabiten 660 milionë euro nga  koncensionet

Te nderuar kolegë, Projekt ligji “Për disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 8308, dt 18.3.1998, “Per transportin rrugor” te ndryshuar”, ne ate qe prezanton ministria e linjes, synon permiresimin e veprimtarise ne transportin e udhetareve brenda dhe jasht vendit ...

Me Shume
11 Feb
0

Alternativat e opozitës

Replika pas fjalës së Niko Peleshit: “E vetmja gjë që parafolësi ka bërë për Korçën është se çoi në Korçë modelin Rama, mori atje ushtrinë e Papulëve e Carapulëve, leu fasada dhe ndërtoi kullën falike, shpërndau tentakulat e 20% dhe ...

Me Shume
11 Feb
0

Hoxha: Sektori i energjisë në krye të korrupsionit të Ramës

I nderuar  z. Kryetar! Te  nderuar kolege   deputete ! Projektligji  “ Per nje shtese dhe ndryshim  ne ligjin nr.7926 , date 20.4.1995 , “Per transformimin e ndermarrjeve  shteterore  ne shoqeri  tregetare” te ndryshuar , paraqitur  nga qeveria  do te  votohet ...

Me Shume
11 Feb
0

Qirici: Arsimi i lartë dhe shëndetësia në pikën kritike në Korçë

Të nderuar deputetë Të nderuar qytetarë Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes mes Kryeministrisë të Republikës së Shqipërisë me Qeverinë Gjermane për bashkëpunimin kulturor, e theksoj që është një marrëveshje e përfunduar në 2013, pra në kohën e qeverisjes së djathtë. ...

Me Shume