fbpx

Category Archives: Lajmi fundit

31 May
0

Shtet i fortë është kur ekonomia është e fortë, kur qytetari është i fortë

Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në qytetin e Sarandës. Basha tha se nuk mund të ketë shtet të fortë pa ekonomi të fortë. Por një ekonomi e fortë do të thotë, qytetarë me mundësi për punë, dhe ...

Me Shume
31 May
0

Ekonomia është katastrofë, vetëm Edi Rama nuk e kupton

Lulzim Basha dhe ekipi i tij çelin fushatën në Gjirokastër. Ftesë Ramës për debat për gjendjen e vërtetë të vendit Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Qarkun e Gjirokastrës. Basha tha se ekonomia është përtokë ndërsa Rama ...

Me Shume
30 May
0

Ekonomia është katastrofë, vetëm Edi Rama nuk e kupton

Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Qarkun e Gjirokastrës. Basha tha se ekonomia është përtokë ndërsa Rama pretendon se fajin e kanë njerëzit që nuk e ndjejnë rritjen ekonomike. “Edi Rama thotë se punët janë mirë por ...

Me Shume
30 May
0

Plani im ekonomik ka vulën e ekspertëve ekonomikë të Angela Merkel

Lulzim Basha dhe ekipi i tij celin fushatën në Berat. Me 25 qeshor, qytetarët marrin në dorë Shqipërinë, nuk ka shtet të fortë, pa ekonomi të fortë Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Qarkun e Beratit. Basha tha ...

Me Shume
30 May
0

Do të jem kryeministri i njerëzve, pranë njerëzve në ditë të mirë e në ditë të keqe

Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Qarkun e Beratit. Basha tha se do të jetë kryeministri i njerëzve, i qytetarëve. “Kryeministri i Republikës së re, unë nuk do të jem kryeministri i fasadave, nuk do të jem ...

Me Shume
30 May
0

Shqiptarëve do u kthehen paratë e marra nga konçesionet

Gjatë takimeve me qindra qytetarë të Matit, kryetari Basha u ndal tek papunësia. “Si mund të ketë shtet ekonomik kur shqiptarët janë të drobitur ekonomikisht. Kryefjala e qeverisjes sime do të jetë ekonomia. Ky është përkushtimi im para jush si ...

Me Shume
30 May
0

Stazhe të paguara 1 vjeçare për 10.000 studentë të sapodiplomuar çdo vit

Lideri i opozitës Lulzim Basha, takoi qindra qytetarë të Kurbinit, të cilëve u shpalosi programin e Partisë Demokratike. Basha iu drejtua fermerëve ku në katër vitet e ardhshme, qeveria e drejtuar prej tij do t’i mbështesë financiarisht në mënyrë të ...

Me Shume
29 May
0

Do jem kryeministri i njerëzve, i punësimit dhe ekonomisë së fortë

Lulzim Basha dhe ekipi i tij çelin fushatën në Lezhë Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Qarkun e Lezhës. Lideri i Republikës së Re tha se me 25 Qershor shqiptarët do votojnë për një ekonomi të fortë ...

Me Shume
29 May
0

Do jem kryeministri i njerëzve, i punësimit dhe ekonomisë së fortë

Lulzim Basha dhe ekipi i tij hapën fushatën në Qarkun e Lezhës. Lideri i Republikës së Re tha se me 25 Qershor shqiptarët do votojnë për një ekonomi të fortë për të pasur një shtet të fortë. Basha kërkoi votën ...

Me Shume
29 May
0

Republika e Re

Zonja dhe zotërinj, Qytetare e qytetarë e në veçanti të rinj e të reja që keni mbushur këtë shesh sonte! Çfarë entuziazmi, çfarë besimi dhe shprese tek e nesërmja e sigurtë e Republikës së Re që themeluam këtu në këtë ...

Me Shume