fbpx

Author Archives: PD

14 Jan
0

Hetimi i pavarur i dosjes 339 çon në arrestimin e pashmangshëm të Edi Ramës. Përgjimet e reja të dosjes 339, të publikuara nga Zëri i Amerikës, provojnë se Edi Rama ka ndërtuar një shtet fasadë me konkurse fasadë, me tendera fasadë me zgjedhje fasadë. 

·        Hetimi i pavarur i dosjes 339 çon në arrestimin e pashmangshëm të Edi Ramës. Përgjimet e reja të dosjes 339, të publikuara nga Zëri i Amerikës, provojnë se Edi Rama ka ndërtuar një shtet fasadë me konkurse fasadë, me ...

Me Shume
14 Jan
0

Edi Rama ka paracaktuar klientin e PPP-ve në infrastrukturë, Gjoka Konstruksion, si kompaninë fituese të ritenderimit tek Unaza e Re.

Edi Rama ka paracaktuar klientin e PPP-ve në infrastrukturë, Gjoka Konstruksion, si kompaninë fituese të ritenderimit tek Unaza e Re. Projekti korruptiv 20 milionë euro për kilometër duhet anulluar i gjithi. Prokuroria të hetojë dhe të çojë para drejtësisë ata ...

Me Shume
12 Jan
0

Qindra mijëra shqiptarë e kanë sot jetën më të vështirë nga reshjet e borës, sepse taksat e tyre janë vjedhur nga kompanitë e miëmbajtjes së rrugëve, në bashkëpunim me qeverinë.

Qindra mijëra shqiptarë e kanë sot jetën më të vështirë nga reshjet e borës, sepse taksat e tyre janë vjedhur nga kompanitë e miëmbajtjes së rrugëve, në bashkëpunim me qeverinë. Prokuroria duhet të nisë hetimet për drejtuesit, pronarët e kompanive ...

Me Shume
12 Jan
0

Edi Rama ka dalë çdo ditë të kësaj jave nga 1 orë në televizione, por vazhdon të heshtë për 300 milionë lekët e pajustifikuar të deklaruar për ndërtimin e vilës në Surrel. 

·    Edi Rama ka dalë çdo ditë të kësaj jave nga 1 orë në televizione, por vazhdon të heshtë për 300 milionë lekët e pajustifikuar të deklaruar për ndërtimin e vilës në Surrel. ·    Një verifikim i pavarur nga ILDKPI ...

Me Shume
11 Jan
0

Dënoj në mënyrën më të prerë dhunën që po ushtrohet ndaj studentëve. Paralajmëroj të gjithë, nga polici më i thjeshtë tek Edi Rama për pasojat më të rënda që do të ketë vazhdimi i pushtimit policor të universiteteve.

  Dënoj në mënyrën më të prerë dhunën që po ushtrohet ndaj studentëve. Paralajmëroj të gjithë, nga polici më i thjeshtë tek Edi Rama për pasojat më të rënda që do të ketë vazhdimi i pushtimit policor të universiteteve.   ...

Me Shume
10 Jan
0

PD dënon aktin e paprecedentë të përdorimit politik të policisë nga Edi Rama për kërcënimin, shantazhin dhe presionin ndaj studentëve.

PD dënon aktin e paprecedentë të përdorimit politik të policisë nga Edi Rama për kërcënimin, shantazhin dhe presionin ndaj studentëve. Narkopolicia nuk duhet të guxojë të prekë studentët paqësorë dhe as të dhunojë mjediset universitare. Ligji e ndalon rreptësisht hyrjen ...

Me Shume
09 Jan
0

Edi Rama ka gënjyer për pasurinë e tij. Ai nuk i justifikon 400 milionë lekët e deklaruar për shtëpinë e Surrelit as me paratë e gruas. 

   Edi Rama ka gënjyer për pasurinë e tij. Ai nuk i justifikon 400 milionë lekët e deklaruar për shtëpinë e Surrelit as me paratë e gruas.  DEKLARATË ORJOLA PAMPURI, DEPUTETE E PARTISË DEMOKRATIKE Edi Rama i ka gënjyer shqiptarët ...

Me Shume
07 Jan
0

Edi Rama jeton mes luksit në një shtëpi prej gati 400 milionë lekësh, ndaj nuk mendon për studentët ose 290 mijë fëmijë që ushqehen vetëm 1 herë në ditë.

Edi Rama jeton mes luksit në një shtëpi prej gati 400 milionë lekësh, ndaj nuk mendon për studentët ose 290 mijë fëmijë që ushqehen vetëm 1 herë në ditë. Edi Rama ka bërë zgjedhjen më burracake, duke vendosur që për ...

Me Shume
04 Jan
0

Janar – Dhjetor 2018, falimentuan mbi 15 mijë biznese, ose 62% më shumë se një vit më parë.

Janar – Dhjetor 2018, falimentuan mbi 15 mijë biznese, ose 62% më shumë se një vit më parë. Shkak gjobat e taksidarëve, taksat e tarifat e rritura, shtrenjtimi i energjisë dhe i ujit. Nga 1 janarit hyri në fuqi vendimi ...

Me Shume
29 Dec
0

Edi Rama nuk ka dhënë asnjë shpërblim për fundvit për 34 mijë mësues në arsimin parauniversitar, ndërkohë paguan 105 milionë euro për koncesionet e oligarkëve

Edi Rama nuk ka dhënë asnjë shpërblim për fundin e vitit për 34 mijë mësues në arsimin parauniversitar, ndërkohë paguan 105 milionë euro për koncesionet e oligarkëve. Qeveria shkel kontratën kolektive të firmosur mes Ministrisë Arsimit dhe Sindikatave. LUÇIANO BOÇI, ...

Me Shume