fbpx

Author Archives: PD

30 Jan
0

Erion Veliaj po përgatit dy afera të mëdha korruptive: dhënien me koncesion të parkimeve në Tiranë dhe grabitjen e tokës publike tek Policia ashkiake për interesa privatë. 

Erion Veliaj po përgatit dy afera të mëdha korruptive: dhënien me koncesion të parkimeve në Tiranë dhe grabitjen e tokës publike tek Policia ashkiake për interesa privatë.   Partia Demokratike e dënon këtë politikë të neveritshme që synon grabitjen e ...

Me Shume
28 Jan
0

REAGIM I PARTISË DEMOKRATIKE

Në një akt të paprecedentë në historinë e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela ka detyruar sot dy prej vartësve të saj të nxjerrin sekretin hetimor.   Vetëm për këtë shkelje flagrante të ligjit, Donika Prela duhet të shkarkohet ...

Me Shume
28 Jan
0

Përpara se të japë vendimin për Donika Prelën, KPK duhet të verifikojë nga kamerat e sigurisë a është takuar Donika Prela në nëntor-dhjetor me anëtaren e vetingut Valbona Sanxhaktari dhe a është pjesë e dosjes 339, duke u kapur në përgjim me Astrit Avdylajn.  

Përpara se të japë vendimin për Donika Prelën, KPK duhet të verifikojë nga kamerat e sigurisë a është takuar Donika Prela në nëntor-dhjetor me anëtaren e vetingut Valbona Sanxhaktari dhe a është pjesë e dosjes 339, duke u kapur në ...

Me Shume
28 Jan
0

Videoskandal/Deputeti Bardh Spahia filmon gjendjen skandaloze në Urgjencën e Tiranës pa ilaçe dhe me shtretër me pleshta

Deputeti Bardh Spahia ka nxjerrë zbuluar situatën skandaloze të Urgjencës së Tiranës. Pacientët shtrohen në shtretër me pleshta, në ambient me lagështirë dhe të amortizuara. Pacientët transportohen në autoambulanca pa oksigjen dhe pa maska të përshtatura për fëmijë ose të ...

Me Shume
26 Jan
0

Prokurori i Apelit të Krimeve të Rënda Bujar Sheshi është emëruar në KLP në kundërshtim me Ligjin. Ai është bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit me pseudonimin Venusi.

  Prokurori i Apelit të Krimeve të Rënda Bujar Sheshi është emëruar në KLP në kundërshtim me Ligjin. Ai është bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit me pseudonimin Venusi.   Arta Marku dhe vetingu e kualifikuan Bujar Sheshin duke shkelur ligjin, ...

Me Shume
26 Jan
0

Hapja e ekspozitave dhe shitja e veprave të artit gjatë ushtrimit të detyrës së kryeministrit e bën të pavlefshëm mandatin e Edi Ramës.

Hapja e ekspozitave dhe shitja e veprave të artit gjatë ushtrimit të detyrës së kryeministrit e bën të pavlefshëm mandatin e Edi Ramës. Kuvendi duhet ta konstatojë menjëherë papajtueshmërinë. Duke shitur krijimtarinë e tij artistike, Edi Rama deklaruar më 3 ...

Me Shume
25 Jan
0

Hetimi për shkeljen e ligjit nga KKT për lejen e ndërtimit mbrapa presidencës është i pamjaftueshëm.

Hetimi për shkeljen e ligjit nga KKT për lejen e ndërtimit mbrapa presidencës është i pamjaftueshëm. Edi Rama dhe Erion Veliaj duhet të hetohen për pastrim parash. Brenda 7 muajve, ata I kanë dhënë 3 leje ndërtimit pronarit të kompanisë ...

Me Shume
25 Jan
0

Komisioni i vetingut po përdor standard të dyfishtë për të mbajtur Donika Prelën në sistemin e drejtësisë, e cila ka pasuri të pajustifikuar.

Komisioni i vetingut po përdor standard të dyfishtë për të mbajtur Donika Prelën në sistemin e drejtësisë, e cila ka pasuri të pajustifikuar.   Prokurorja e Krimeve të Rënda dyshohet jo vetëm për pastrim parash dhe konflikt interesi në blerjen ...

Me Shume
24 Jan
0

Vendimi i Urdhrit të Stomatologut për përcaktimin e çmimit të 13 shërbimeve është i paligjshëm dhe korruptiv.

Vendimi i Urdhrit të Stomatologut për përcaktimin e çmimit të 13 shërbimeve është i paligjshëm dhe korruptiv. Qeverisë, e cila u lajmërua që në dhjetor për rritjen e paligjshme të çmimeve, është bashkëpërgjegjëse me heshtjen e saj. PD u bën ...

Me Shume
22 Jan
0

Shkarkimi i drejtorëve hajdutë të Edi Ramës është i pamjaftueshëm dhe një përpjekje për të larë duart nga vjedhja 40 milion euro tek Unaza e Re.

Shkarkimi i drejtorëve hajdutë të Edi Ramës është i pamjaftueshëm dhe një përpjekje për të larë duart nga vjedhja 40 milion euro tek Unaza e Re. Drejtorët e shkarkuar e kanë vendin në burg! Por drejtësia është e paplotë, nëse ...

Me Shume