fbpx

Author Archives: PD

19 Sep
0

Pas takimit me Komisionin e Venecias: Mekanizmi djallëzor i Edi Ramës për çështjen e pronave, është fikja dhe eleminimi i Gjykatës Kushtetuese

  Jorida Tabaku: Njohëm delegacionin e Komisionit të Venecias me problemin e pronave në Shqipëri, i cili është një nga kriteret për hapjen e negociatave. Çështja e pronave ka pasur përkeqësim gjatë qeverisjes së Edi Ramës me miratimin e ligjeve ...

Me Shume
18 Sep
0

Brenda 6 muajve të parë të qeverisjes rrisim pagën minimale në 300 euro. Deri në fund të mandatit, paga minimale rritet në 400 euro.

  Brenda 6 muajve të parë të qeverisjes rrisim pagën minimale në 300 euro. Deri në fund të mandatit, paga minimale rritet në 400 euro. Prioritet kombëtar dhe emergjencë absolute për Partinë Demokratike është vënia në në lëvizje e një ...

Me Shume
18 Sep
0

Qeveria dështoi me arkëtimin e taksave në muajin gusht, edhe pas arbitraritetit dhe terrorit të ushtuar ndaj biznesit.

Qeveria dështoi me arkëtimin e taksave në muajin gusht, edhe pas arbitraritetit dhe terrorit të ushtuar ndaj biznesit.   Në krahasim me gushtin e vitit të kaluar, u arkëtuan 33% më pak. Më pak investime dhe më shumë luks qeveritar. ...

Me Shume
17 Sep
0

Edi Rama dhe organizata e tij kriminale nuk kanë asnjë zgjidhje, as për Shkodrën, as për Shqipërinë.

·        Përgjegjësitë e PD dhe të opozitës tani janë për ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë. Edi Rama dhe organizata e tij kriminale nuk kanë asnjë zgjidhje, as për Shkodrën, as për Shqipërinë.   ·        Kriza është prodhuar nga ...

Me Shume
16 Sep
0

Kandidati i Edi Ramës për Vaun e Dejës, Mark Babani, është i dënuar në Itali për vjedhje makinash

  Kandidati i Edi Ramës për Vaun e Dejës, Mark Babani, është i dënuar në Itali për vjedhje makinash.   Mark Babani është arrestuar më datë 4 Prill 1994 në zonën e Siçilisë me emrin e rremë Marq Babaj.   ...

Me Shume
16 Sep
0

Arsimi në Shqipëri është në vdekje klinike.

Arsimi në Shqipëri është në vdekje klinike. Në 6 vitet e keqqeverisjes së Edi Ramës Shqipëria ka 145 mijë nxënës dhe studentë më pak në bankat e shkollës dhe auditorët e saj dhe më shumë se 200 shkolla të mbyllura. ...

Me Shume
16 Sep
0

Vit shkollor të mbarë dhe të ndriçuar nga drita e dijes!

Të dashur nxënës, prindër dhe mësues, ju uroj nga zemra vit shkollor të mbarë dhe të ndriçuar nga drita e dijes! Lulet që mbajnë sot vogëlushët në duar janë simboli i shpresës dhe besimit tek një e ardhme më e ...

Me Shume
13 Sep
0

Papunësia 11.5% është mashtrim i Edi Ramës. Investimet e huaja, fuqia bLerëse, besimi tek ekonomia janë në rënie.

Papunësia 11.5% është mashtrim i Edi Ramës. Investimet e huaja, fuqia bLerëse, besimi tek ekonomia janë në rënie.    DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, INES NURJA   Me Edi Ramën në krye të qeverisë ka dy realitete. Nga njëra anë është ...

Me Shume
13 Sep
0

Deputetët e Parlamentit të Shqipërisë kukulla të Ramës, duke i dhënë 366 mln euro Agim dhe Ndue Kolës (ANK) si dhe Lorenc Gjikurisëdo të ndikojë në rritjen e borxhit publik me 2,8%

Deputetët e Parlamentit të Shqipërisë treguan se janë thjeshtë kukulla të Ramës, duke i dhënë 366 mln euro Agim dhe Ndue Kolës (ANK) si dhe Lorenc Gjikurisë për rrugët Milot Balldren dhe Orikum – Dukat.   Ç’do shqiptar duhet ta ...

Me Shume
12 Sep
0

Landfilli i Republikës së Shqipërisë, po finalizon grabitjen më të madhe në histori, koncesionin e rrugës Milot-Balldre i Ndue e Agim Kolës, 296 milionë dhe koncensioni i rrugës Orikum-Dukat i Lorenc Gjikurisë me vlerë 70 milionë euro, ose 17 milionë euro kilometri

  Landfilli i Republikës së Shqipërisë, po finalizon grabitjen më të madhe në histori, koncesionin e rrugës Milot-Balldre i Ndue e Agim Kolës, 296 milionë dhe koncensioni i rrugës Orikum-Dukat i Lorenc Gjikurisë me vlerë 70 milionë euro, ose 17 ...

Me Shume