fbpx

Author Archives: PD

15 Nov
0

Një drejtësi e pavarur, e mbështetur fort financiarisht dhe me burime njerëzore, e pastër dhe e pa kapur politikisht është themeli i një shteti të fortë, të sigurt, garanci për mirëqenien e qytetarëve, për një qeveri që paratë e taksave të qytetarëve

Përpjekja e Edi Ramës për të kapur Gjykatën Kushtetuese, tregon qartë se kush nuk e do drejtësinë e pavarur; cili dhe cila forcë ka investuar tash tre vjet ta kapte, ose ta bllokonte Reformën në Drejtësi. Tregon se kush nuk ...

Me Shume
14 Nov
0

“RRUGËTIMI PËR SHQIPËRINË, KRYETARI BASHA ME OPERATORËT TURISTIKË TË SARANDËS

​Një Gjykatë Kushtetuese e formuar sipas tekave të qeverisë nuk ka legjitimitet. Duhet drejtësi e pavarur me një Gjykatë Kushtetuese të formuar sipas Kushtetutës dhe jo që falet në “Surrel”. Kryetari i opozitës Lulzim Basha nga Saranda teksa vijon turin ...

Me Shume
13 Nov
0

Dhuna ndaj banorëve të Unazës bëhet për të fshehur vjedhjen e 40 milion eurove.

Dhuna ndaj banorëve të Unazës bëhet për të fshehur vjedhjen e 40 milion eurove.   Edi Rama dhe Erjon Veliaj po shkatërrojnë banesat e qytetarëve për t’i hapur rrugë ndërtimit të Kullave në atë zonë.   PD do të depozitojë ...

Me Shume
12 Nov
0

Me ardhjen e PD në pushtet çdo centimetër katror i pronës së banorëve të “Unazë së Re” do të kompensohet me vlerën e tregut.

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha viziton në Spitalin e Traumës të plagosurit nga gazi dhe dhuna e ushtruar nga policia në “Unazën e Re”: Skenar i planifikuar nga Edi Rama ndaj qytetarëve të pafajshëm për një projekt vjedhjeje prej ...

Me Shume
11 Nov
0

Kompania INK në shkelje të ligjit do të mbikëqyrë cilësinë e punimeve tek Unaza ndërkohë që paguhet nga Salillari si mbikëqyrëse për koncesionin e rrugës së kombit, ku operon së bashku me Kastratin.

·      Skandali, kompania INK në shkelje të ligjit do të mbikëqyrë cilësinë e punimeve tek Unaza ndërkohë që paguhet nga Salillari si mbikëqyrëse për koncesionin e rrugës së kombit, ku operon së bashku me Kastratin.   DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, ...

Me Shume
11 Nov
0

Votimi nga Kuvendi i dy kandidatëve për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese është pjesë e puçit kushtetues të Edi Ramës kundër drejtësisë së pavarur nga politika.

Votimi nga Kuvendi i dy kandidatëve për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese është pjesë e puçit kushtetues të Edi Ramës kundër drejtësisë së pavarur nga politika. I gjithë procesi i kryer nga Kryetari i KED, Ardian Dvorani, me porosi të Edi ...

Me Shume
10 Nov
0

·  Edi Rama ka vetëm dy opsione për Gjykatën Kushtetuese – ta kapë atë ose të bllokojë ngritjen e saj. 

·  Edi Rama ka vetëm dy opsione për Gjykatën Kushtetuese – ta kapë atë ose të bllokojë ngritjen e saj. DEKLARATË E SEKRETARIT PËR ÇËSHTJET LIGJORE NË PARTINË DEMOKRATIKE, ÇLIRIM GJATA. Edi Rama nuk ka asnjë qëllim të ngrejë institucionet e ...

Me Shume
09 Nov
0

Studimi i Kombeve të Bashkuara: Dëbimi i qytetarëve nga shtëpitë, shkel të drejtat e njeriut. Tek Unaza e Re Edi Rama refuzon dialogun me banorët e dëbuar për të mbrojtur projektin korruptiv, 20 mln euro/km.

Studimi i Kombeve te Bashkuara: Dëbimi i qytetarëve nga shtëpitë, shkel të drejtat e njeriut. Tek Unaza e Re Edi Rama refuzon dialogun me banorët e dëbuar për të mbrojtur projektin korruptiv, 20 mln euro/km. DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, KLEVIS ...

Me Shume
08 Nov
0

90% e gënjeshtrës për financim të paligjshëm dhe para ruse është çmontuar para shqiptarëve.

·        90% e gënjeshtrës për financim të paligjshëm dhe para ruse është çmontuar para shqiptarëve. Atë 10%, që ka mbetur nga fabrikimi i gënjeshtrës prej prokurorisë, nën presionin e Edi Ramës, do ta çmontojmë në gjykatë. KOMUNIKIMI ME GAZETARËT I ...

Me Shume
08 Nov
0

“Rrugëtimi për Shqipërinë” në Krujë, Basha: Shpërblimi im më i madh, rinia shqiptare të ketë shanse të barabarta me rininë europiane.

“Rrugëtimi për Shqipërinë” në Krujë, Basha: Shpërblimi im më i madh, rinia shqiptare të ketë shanse të barabarta me rininë europiane.   Bashkëbisedimi i Kryetarit të PD, Lulzim Basha, me të rinjtë në Krujë u përqendrua tek nevoja që ka ...

Me Shume