fbpx

Author Archives: PD

05 Jul
0

Fermerët në Pogradec prej 7 vitesh të braktisur nga shteti.

·         “20 arka me dardha i ktheva prapë, nuk u shitën”, fermerët në Pogradec prej 7 vitesh të braktisur nga shteti.   ·         “Punojmë natë e ditë kot, asnjë subvencion nga shteti”, fermerët në Pogradec me ankesa të pafundme.   ...

Me Shume
04 Jul
0

“Populli e ka buxhetin zero, xhiro ka rënë përgjysëm”. Biznesi në Pogradec në gjendje të vështirë.

•          “Populli e ka buxhetin zero, xhiro ka rënë përgjysëm”. Biznesi në Pogradec në gjendje të vështirë. Basha: Qeveria ndau më pak se 10 euro/banor.  Nuk i afrohemi as Kosovës.   •          Kjo nuk është thjesht një përballje politike. Nuk ...

Me Shume
03 Jul
0

Operatorët turistikë në Velipojë të falimentuar: 11 punëtorë i paguaj nga xhepi.

“Kam punuar në emigrim. Gjithë investimi i jetës më është shkatërruar”, turizmi në Velipojë i shkatërruar nga pandemia dhe shteti.   “11 punëtorë i paguaj nga xhepi, më 15 i nis në shtëpi, do e mbyll”, operatorët turistikë në Velipojë ...

Me Shume
02 Jul
0

Qeveria vodhi edhe thesin me miell për më të pamundurit gjatë karantinës.

·        Qeveria vodhi edhe thesin me miell për më të pamundurit gjatë karantinës. Thesi me miell, i premtuar nga Rama, u zëvendësua me 2 kg hurma arabie. DEKLARATE E PARTISË DEMOKRATIKE, DHURATA ÇUPI Qeveria e Edi Ramës ka prekur fundin. ...

Me Shume
01 Jul
0

Zgjedhje pa votues në universitete, pa studentë, me shantazhe dhe presione, duhet të anullohen!

Zgjedhjet e 30 Korrikut në universitete antikushtetuese. Qeveria i heq të drejtën e votës 75% të studentëve për të emëruar në krye të rektoratit të Tiranës ish gjyqtarin me pasuri të pajustifikuar Artan Hoxha. Zgjedhje pa votues në universitete, pa ...

Me Shume
30 Jun
0

Prioriteti i PD: Moratorium për të gjithë inspektoriatet tatimore, taksë e sheshtë 9% dhe derregullimi total i liçencave

“Është katastrofë. Deri më datë 5 do pres, pastaj do i vë drynin”, falimenti nga kriza e pandemisë nuk kursen as turizmin në Golem të Kavajës. “Plazhi bosh, nuk vjen njeri, morëm borxh për të paguar punëtorët”,  operatorët turistik në ...

Me Shume
29 Jun
0

Jorida Tabaku në takimin e Dhomës Amerikane të Tregtisë: Në 7 vjet, gjendja u përkeqësua. Duhet ndryshim përmes një politike të re fiskale. 

Jorida Tabaku në emër të PD në takimin e Dhomës Amerikane të Tregtisë: Në 7 vjet, gjendja u përkeqësua. Duhet ndryshim përmes një politike të re fiskale. Jorida Tabaku: Qeveria e madhe, burokracitë dhe korrupsioni me leje, autorizime, licenca po ...

Me Shume
29 Jun
0

Basha: Shteti nuk ekziston për operatorët turistikë. Zero ndihmë, vetëm taksat, gjoba, fatura të larta

Turizmi në Shëngjin në gjendje shumë të vështirë, bizneset i tregojnë Bashës realitetin: Jemi blozë. Punojmë vetëm në fundjavë, duam ndihmë nga qeveria”. Operatorët turistikë: Jemi në pasiguri totale. Gjysmën e punëtorëve i kemi dërguar në shtëpi pa rroga. Nuk ...

Me Shume
24 Jun
0

Basha: Anëtarësia përfshihet drejtpërdrejt në propozimin dhe përzgjedhjen e kandidatëve.

Nesër kryesia e Partisë Demokratike do të marrë një vendim të rëndësishëm për shoqërinë dhe politikën shqiptare për mënyrën e përzgjedhjes së kandidatëve, në ushtrimin më të madh demokratik që ndonjë parti politike ka bërë ndonjëherë në Shqipëri. Me mbështetjen ...

Me Shume
24 Jun
0

Kryeministri në largim “kap ça t’kapësh” i paguan 500 mijë euro inceneratorit që nuk ekziston në Fier.

Kryeministri në largim “kap ça t’kapësh” i paguan 500 mijë euro inceneratorit që nuk ekziston në Fier. Gjithçka për vete, klientët dhe bandat që i mbrojnë nga lufta e brendshme, asgjë për qytetarët. DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, DREJTOR KABINETI DORIAN ...

Me Shume