fbpx

Author Archives: PD

05 Dec
0

Mbështetje protestave qytetare!

Sëbashku me grupin parlamentar të opozitës në mbështetje të protestës së banorëve të zonës së Unazës së re.05

Me Shume
02 Dec
0

Mbështetje protestave qytetare!

Në mbështetje të banorëve që protestojnë për të mbrojtur shtëpitë e tyre nga projekti korruptiv i qeverisë.

Me Shume
30 Nov
0

Mbështetje protestave qytetare!

Në mbështetje të banorëve që protestojnë për të mbrojtur shtëpitë e tyre nga projekti korruptiv i qeverisë.

Me Shume
19 Nov
0

Me fermerët e zonës së Beratit

Me fermerët e zonës së Beratit ndamë të njëjtën bindje: Pa ndryshuar gjendjen politike, nuk ka për të ndryshuar asgjë për xhepin e shqiptarëve. Për këtë na duhet të bashkohemi! Ne jemi shumica! Ejani ta marrim fatin tonë në duart ...

Me Shume
18 Nov
0

Bashkëbisedim me të rinjtë në Berat!

· Kur shteti kthehet në dhunues të ligjit, siç po ndodh tek Astiri, qytetarëve u lind e drejta të kërkojnë të drejtën e tyre për të zmbrapsur të keqen. · Duhet shembur frika. Qeveria nuk ka pranga për të gjithë ...

Me Shume
18 Nov
0

Pastrimi i politikës nga krimi, vijë e kuqe e opozitës

Takim me qytetarët e Beratit. Prezantimi i platformës për clirimin e politikës, zgjedhjeve dhe ekonomisë nga krimi.

Me Shume
09 Nov
0

Me banorët e Unazës së Re!

Thirrja për shqiptarët është: Mos prisni t’ju vijë e keqja në pragun e shtëpisë tuaj! Mbroni veten tuaj duke u bërë barrikadë kundër kësaj të keqeje që po ndodh këtu

Me Shume
30 Oct
0

Krimi është shtrirë në terren

Solidaritet me banorët e Vlorës dhe Durrësit, të cilët po përballen vetëm pak orë pas nisjes së reshjeve, me një situatë të përsëritur të përmbytjeve.   Përmbytje në Shqipëri ka patur gjithmonë, por përmbytja në vetëm disa orë shi është ...

Me Shume
28 Oct
0

Krimi bleu votat në Shqipëri

Pastrimi i politikës nga krimi dhe dekriminalizimi i zgjedhjeve janë jetike për demokracinë dhe stabilitetin e vendit.

Me Shume
27 Oct
0

Bashkë me banorët e Manzës

– Fatmir Xhafaj u largua nga frika e përballjes me përgjegjësitë e tij ligjore dhe politike për manipulimin e hetimit ndaj vartësve të tij, drejtorit të Përgjithshëm Ardi Veliut dhe njerëzve të tjerë të përfshirë në manipulimin e dosjes hetimore ...

Me Shume
23469