fbpx

Author Archives: admin

01 Dec
0

Kjo nuk është shëndetësi falas, është tmerr falas, që duhet të marrë fund

Shpresoja shumë, meqënëse ishte buxheti i fundit që hartohej nga kjo Qeveri, që Kryeministri të fliste si kreu i saj e jo si përfaqësues i klaneve, klientëve dhe sponsorve. Sot Edi Rama kishte ditën që të distancohej nga zhytja në ...

Me Shume
01 Dec
0

E majta i do aq shumë të varfërit, saqë sa herë vjen në pushtet e rrit numrin e tyre!

Ka pothuajse një muaj që diskutojmë mbi buxhetin e deri më tani, më është dukur sikur jemi kthyer pas në kohë. Kam dëgjuar ministra që kanë folur më shumë për të shkuarën, se për të tashmen e të ardhmen. E ...

Me Shume
01 Dec
0

Rilindja shpërfill me arrogancë veriun, është lënë në mëshirë të fatit

Të nderuar kolegë! Për cdo parlament funksional, me qëllim dhe mision  interesin publik, seancat e diskutimit të buxhetit duhet të ishin seanca  të mirëfillta të një debati teknik, politik dhe me propozime e amendime të shumta. Por nuk ndodh kështu, ...

Me Shume
01 Dec
0

Buxheti i 2017 reflekton mosmbajtjen e asnjë premtimi që i solli në pushtet

Sot, ekonomia shqiptare ngjan me të sëmurin që, duke mos arritur të gjejë serumin e duhur po rendohet gjithnjë e më shumë. Ilaçet nga jashtë u pakësuan, të brendshmet janë të skaduara dhe shpesh bëjnë efektin e kundërt, duke përkeqësuar ...

Me Shume
30 Nov
0

Buxheti i fundit i Edi Ramës, fytyra e 4 viteve, merrja shumicës-jepja pakicës

Lulzim Basha: Ne do të ulim taksat, do t’i japim Shqipërisë taksën e sheshtë 9%, TVSH 15%, asnjë lek i qeverisë sime nuk do të shkojë për palma, për luks, për ekspozita, për 11 miq. Prioritet do të jenë shtresat ...

Me Shume
30 Nov
0

2 tonë drogë në 3 ditë kapen në Greqi e Itali, por Rama sërish e mohon

Enkeleid Alibeaj për sasinë e madhe të drogës shqiptare që po alarmon Europën  Në tre ditët e fundit, 2 tonë drogë ka kaluar nga kufinjtë tanë për në Greqi dhe në Itali. 1 ton në Greqi, dhe 1 ton drogë ...

Me Shume
30 Nov
0

Jo vendimmarrje të mbyllura, të jetojmë me të vërtetën e qytetarëve

Lulzim Basha me demokratët e Sarandës, me fermerët e Xarës dhe operatorët turistikë të qytetit Lulzim Basha u tha demokratëve të Sarandës se politika do të ndryshojë, duke ndryshuar së pari Partinë Demokratike. Ai foli për parimet që duhet të ...

Me Shume
29 Nov
0

Muri që mban të izoluar Shqipërinë është muri i krimit, i drogës, i korrupsionit qeveritar, i mungesës së zgjedhjeve të lira dhe të ndershme

Muri që mban të izoluar Shqipërinë është muri i krimit, i drogës dhe i korrupsionit qeveritar. Eshtë mungesa e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme. Shqetësimi kryesor i liderëve europianë për Shqipërinë është depërtimi i krimit në politikë, droga dhe ...

Me Shume
29 Nov
0

Qeveri pranë njerëzve, lekët e luksit dhe korrupsionit do i kthehen qytetarëve

“Hapje, bashkim, qendrim pranë njerëzve”, kjo është porosia e Lulzim Bashës për demokratët e Përmetit. Në aktivin e kësaj dege, Basha ka theksuar edhe një herë parimet që duhet të udhëheqin PD, për të sjellë një ndryshim të besueshëm e ...

Me Shume
28 Nov
0

Të bashkohemi për të realizuar Shqipërinë e endrrave e mundësive për të gjithë

Në këtë orë, 104 vjet më parë Ismail bej Vlora shpalli Pavarësinë e Shqipërisë. Bashkë me një grup patriotësh realizoi ëndrrën shumëshekullore të shqiptarëve për Liri dhe Pavarësi. Duke nderuar veprën e pavdekshme të babait të Pavarësisë dhe bashkëluftëtarëve të ...

Me Shume