fbpx

Author Archives: admin

18 Sep
0

PD: Buxheti shtesë, mashtrim shtesë i Edi Ramës

Bode: Të gjitha taksat e rritura janë me mosrealizim. Tatimet dhe doganat kanë krijuar një deficit prej 2 miliard e 243 milion lekësh. Kemi thellim të evazionit dhe rënie të performancës fiskale.

Me Shume
17 Sep
0

PD: Rama fyen shqiptarët, i quan të padenjë

Deputeti Aldo Bumçi i dënon si të papranueshme komentet fyese të Kryeministrit ndaj diplomatëve tanë, që sipas Ramës janë të padenjë sepse janë shqiptarë

Me Shume
17 Sep
0

PD: Gjykata Kushtetuese ndalon ndërhyrjen brutale të Edi Ramës në jetën private të qytetarëve

Deputeti Eduard Halimi përshëndet vendimin që urdhëron pezullimin e regjistrimit të IMEIT të aparatit celular, dhe angazhimin e shoqërisë civile në këtë betejë. 

Me Shume
17 Sep
0

PD: Erion Veliaj në seri skandalesh, prokuroria të hetojë

Deklaratë e deputetit Keltis Kruja

Me Shume
17 Sep
0

PD: Analizë praktikave të prokurorimit të drejtpërdrejtë që ka bërë qeveria

Ngrihen grupe pune që do të informojnë partnerët ndërkombëtarë për mungesën e transparencës dhe që do dërgojnë konkluzionet e 1400 dosjeve, në Prokurorinë e Përgjithshme

Me Shume
16 Sep
0

Bregu: Shpresojmë të jetë e vërtetë tërheqja e mazhorancës për Këshillin e Integrimit

Deklaratë e deputetes së PD, mbi nevojën e drejtimit të Këshillit Kombëtar të Integrimit nga opozita, sipas modelit europian

Me Shume
16 Sep
0

PD: Ndërton pallat pa leje daja i Veliajt, policia hesht, rregullojnë çatinë qytetarët, arrestohen

Deputeti Aldo Bumçi denoncon zbatimin e ligjit sipas dëshirës së pushtetarëve

Me Shume
16 Sep
0

PD: Me Ramën, në krye të anti-drogës, komisioneri që akuzohet për falsifikimin e rezultatit të 23 qershorit

Deklaratë e deputetit Arben Ristani

Me Shume
16 Sep
0

Mbrojtja e demokracisë parlamentare dhe shtetit ligjor: Mision i Partisë Demokratike

Basha takohet me Drejtorin për Ballkanin Perëndimor dhe Zgjerimin në Ministrinë e Jashtme të Britanisë së Madhe, z.Owen Jenkins.

Me Shume
15 Sep
0

Kryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike, Gerti Bogdani zgjidhet President i Organizatës Botërore të Rinjve të Qendrës së Djathtë

Bogdani: “Arritje e Partisë Demokratike dhe e Shqipërisë, të rinjtë janë forca e vërtetë e çdo demokracie”

Me Shume