fbpx

Author Archives: admin

22 Sep
0

Populli në burg për një kupon, ministri në krim e fshehje pasurie, padrejtësia po sjell mosbindjen civile

Të nderuar deputetë, Dua ta nis me një falenderim për Parlamentin Europian dhe në veçanti për komisionin e punëve të jashtme të këtij parlamenti që në shprehje të shqetësimit të madh për zhvillimet dëshpëruese në vendin tonë mbajti një seance ...

Me Shume
22 Sep
0

Prova të reja për inkriminimin dhe mashtrimin e Tahirit, polica e sigurimit të makinës tradhëton ministrin

A mund të ndodhë që një Ministër i Brendshëm të kapet i përfshirë në trafik droge me mjetin e tij privat, të pranojë pubklisht se ka shmangur ligjin, ka fshehur pasurinë, dhe të mashtrojë faqe mbarë opionionit publik, dhe sërish ...

Me Shume
21 Sep
0

Pas protestës Rama rrethon PD me polici. Basha: Nuk ka bunker që e ruan po preku një qytetar

Me një akt të pashembullt, Edi Rama ka urdhëruar policinë që të rrethojë selinë e Partisë Demokratike, pas protestës sot pasdite të një grupi të të përndjekurve dhe një grupi mbështetësish të opozitës e qytetarësh, kundër simbolit komunist që po ...

Me Shume
21 Sep
0

Pas protestës Rama rrethon PD me polici. Basha: Nuk ka bunker që e ruan po preku një qytetar

Me një akt të pashembullt, Edi Rama ka urdhëruar policinë që të rrethojë selinë e Partisë Demokratike, pas protestës sot pasdite të një grupi të të përndjekurve dhe një grupi mbështetësish të opozitës e qytetarësh, kundër simbolit komunist që po ...

Me Shume
21 Sep
0

Qeveria ka dështuar me pensionet, solli varfëri e penalizime

Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shendetësinë shyqrtoi sot projektligjin “Për pensionet suplementare të Universiteteve, shkollave të larta, Qendres se Studimeve Albanologjike, Akademise se Shkencave dhe të gjitha institucioneve të tjera kërkimore publike në Republiken ‎e Shqipërisë, të cilët kanë ...

Me Shume
21 Sep
0

PD, 300 rekomandime për drejtësi të pastër e të pavarur

Partia Demokratike prezantoi sot platformën e saj për reformën në drejtësi. Ekspertët e PD komunikuan përmbledhtazi pikat kryesore në 4 fusha, ndryshimet kushtetuese, lufta ndaj korrupsionit, arsimimi në sistemin e drejtësisë dhe financimi i sistemit. “Gjatë muajit Gusht ekspertët e ...

Me Shume
21 Sep
0

Samiti i Vjenës dështim për Shqipërinë, diplomacia jonë qëndrime qesharake e skandaloze

Në mbledhjen e Komisionit të Jashtëm në Parlament, përfaqësuesit e opozitës kritikuan qeverinë për mungesën e rezultateve në Samitin e Vjenës dhe për qëndrimet e tjera në politikën e jashtme. Deputeti Aldo Bumci, i tha Ministrit të Jashtëm se Samiti ...

Me Shume
21 Sep
0

Ligji i ri për procedurat tatimore, korrupsion e dështim i qeverisë në mbledhjen e të ardhurave

Deputetët e opozitës në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë kundërshtuan propozimet e qeverisë për ndryshime në Ligjin për Procedurat Tatimore duke theksuar se ky ndryshim ligjor vjen si rezultat i evazionit dhe korrupsionit në dogana dhe tek administrimi i dobët, duke ...

Me Shume
21 Sep
0

Ligji i ri për procedurat tatimore, korrupsion e dështim i qeverisë në mbledhjen e të ardhurave

Deputetët e opozitës në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë kundërshtuan propozimet e qeverisë për ndryshime në Ligjin për Procedurat Tatimore duke theksuar se ky ndryshim ligjor vjen si rezultat i evazionit dhe korrupsionit në dogana dhe tek administrimi i dobët, duke ...

Me Shume
21 Sep
0

Ndërkombëtarët kundër propozimit të maxhorancës për pronësinë në media

Komisioni Parlamentar për Edukimin dhe Median trajtoi sot përgjigjet që organizmat ndërkombëtarë OSBE, KiE, BE, me anë të përfaqësuesve të tyre kryesorë i kanë dërguar komisionit për t’u shprehur në lidhje me kërkesën për amendimin e nenit 62 të ligjit ...

Me Shume