fbpx

Author Archives: admin

23 Sep
0

Ligji i qeverisë, 1/7 e jetës burg për një stekë cigare

Të nderuar kolegë deputetë Ne këto ditë presim në vijë në Kuvend projekligji i propozuar nga qeveria për ndryshime në Kodin Penal. Për një stekë cigare të padeklaruar çdo shqiptar do ndërshkohet nëse kapet në kufi (vetëm dy steka lejon ...

Me Shume
23 Sep
0

Ligji i qeverisë, 1/7 e jetës burg për një stekë cigare

Të nderuar kolegë deputetë Ne këto ditë presim në vijë në Kuvend projekligji i propozuar nga qeveria për ndryshime në Kodin Penal. Për një stekë cigare të padeklaruar çdo shqiptar do ndërshkohet nëse kapet në kufi (vetëm dy steka lejon ...

Me Shume
23 Sep
0

Kundër informalitetit, kundër kërbaçit

Kemi dëgjuar këto ditë, pa fund, propagandën e re të qeverisë, e cila po shet aksonin e saj të fundit si një aksion që paskërka mbi dy vite që hartohet e zhvillohet, e që analiza të tëra risku, plane pune ...

Me Shume
23 Sep
0

“Kapiteni”, siç ndoshta ka dëshirë të duket , ka lëshuar timonin

I nderuar drejtues i seancës Të nderuar kolegë deputetë Në  dukje , te  qenurit në opozitë nga pikëpamja publike e një politikani shpesh  është komode, ai nuk mban përgjegjësi për çka ndodh e për çka bëhet, kostot   janë  të  qeverisë ...

Me Shume
23 Sep
0

Shteti në dorë të kriminelëve me mandat dhe oligarkëve

Shqiperia ne vitin 2015 nuk eshte me mire, me e pasur, apo me e sigurte se dje, perkundrazi…. Ekonomia eshte ne pikiate, te varferit jane shtuar dhe jane bere me te varfer mezi mbijetojne…. Ndersa të pasurit u bënë më ...

Me Shume
23 Sep
0

Trafiku i drogës, biznesi kryesor i bandave të krimit të lidhura me qeveritarët

Rruga e përshkruar nga ky projekt ligj për të ardhur në shqyrtimin e sotëm  eshte shembull tipik, tregues i qartë i arrogancës tashmë emblematike të kësaj mazhorance. E bëtë një herë projektligjin dhe u shqyrtua në komisionet parlamentare. Mori nga opozita të ...

Me Shume
23 Sep
0

Trafiku i drogës, biznesi kryesor i bandave të krimit të lidhura me qeveritarët

Rruga e përshkruar nga ky projekt ligj për të ardhur në shqyrtimin e sotëm  eshte shembull tipik, tregues i qartë i arrogancës tashmë emblematike të kësaj mazhorance. E bëtë një herë projektligjin dhe u shqyrtua në komisionet parlamentare. Mori nga opozita të ...

Me Shume
23 Sep
0

Kruja: Mbështetja më e madhe për policinë është largimi i Tahirit

Të nderuar kolegë Sot pas një viti rikthehemi të diskutojmë përsëri mbi ligjin për pushtetet dhe autoritetet e drejtimit të komandimit të Forcave tona të Armatosura. Në fakt këto ndryshime që keni sjellë sot janë detyrim për t’i pasqyruar në ...

Me Shume
23 Sep
0

Shqipëria sundohet tërësisht nga banditizmi

Zonja deputete, zotërinj deputetë, zonja kryesuese e seancës, te dashur qytetarë dhe qytetare që ndiqni këtë seancë, Duke mbështetur fuqimisht çdo përpjekje për zbatimin e ligjit, dënoj me ashpërsinë më të madhe fushatën banditeske të ndërmarrë ndaj bizneseve, e cila ...

Me Shume
22 Sep
0

Azili nuk është zgjidhja, zgjidhja është lufta ndaj shkaqeve që sjellin eksodin

Drejtuesi i Departamentit të Emigracionit dhe Diasporës në PD, Bardh Spahia dhe anëtarë të Departamentit zhvilluan takime me azilkërkuesit shqiptarë në disa kampe në zonën e Limbourgut dhe Eltz pranë Frankfurtit. Në kampin Freiherr-Vom Stein Kaserne mbi 50 shqiptarë të ...

Me Shume