fbpx

Author Archives: admin

13 Nov
0

PD do bllokojë në gjykatë vjedhjen e qytetarëve me “Veliaj parking”

Me ardhjen e Erjon Veliajt në krye të Bashkisë së Tiranës, lukunisë së hajdutëve të maxhorancës Rama-Meta i është shtuar dhe një front i ri vjedhjeje. Në mbledhjen e fundit të Këshillit Bashkiak, Veliaj shpejtoi të kalonte pa debat krijimin ...

Me Shume
12 Nov
0

Qeveria e korruptuar në çdo qelizë të saj

Të nderuar kolegë, Si nënë dhe si grua, dua tju drejtoj nje pyetje kolegeve te mazhorances:  Pse nuk ndaluat sot, qoftë dhe dy minuta, të takonit ato gra e nëna me qirinj në dorë me foshnje në duar pa drita ...

Me Shume
12 Nov
0

Po kthehen arrestimet për agjitacion dhe propagandë

Kolegë deputetë, Para se të nis fjalën time në lidhje me konventën për të drejtat e njeriut, dua të sjell në vëmëndjen tuaj që Ligji për Administratën Publike ishte një ndër 3 ligjet që pas shumë përpjekjesh në maj 2013 ...

Me Shume
12 Nov
0

Amendamenti Ramës vret lirinë e mendimit, shprehjes dhe medias

Të nderuar kolegë Sot miratojmë Protokollin nr. 15 të Konventës Europiane për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Lirive Themelore. Ky është një moment i rëndësishëm, sepse forcon pa diskutim legjislacionin tonë për të drejtat e njeriut. Por ky ...

Me Shume
12 Nov
0

Rama i përdori emigrantët për vota e tani si bankomat

Shqyrtojmë sot  projektligjin “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Maqedonisë, për mbrojtjen shoqërore”. Projektligji është pjesë e procesit të koordinimit të skemave të mbrojtjes shoqërore, ndërmjet Shqipërisë dhe vendeve të tjera. Ky proces është bërë ...

Me Shume
12 Nov
0

Akti i qeverisë në kundërshtim me frymën që u ngrit Europa  

Në 2012, Kryeministri i sotëm, asokohe kryetar i opozitës në marrjen e progress raportit ka thënë: citoj, “hapja e negociatave c’ka është në fakt procesi i konkretizimit të dhënies së statusit të vendit kandidat është absolutisht e varur nga cilësia ...

Me Shume
12 Nov
0

Asgjë të re nga Fronti i Perëndimit

Kam të paktën që nga viti 2009 që i lexoj përvit progres-raportin e Komisionit Europian, si pasojë fillimisht e detyrës që kam patur, pastaj nga interesi personal dhe në fund nga një dëshirë për të parë përmirësimin e një vendi që ...

Me Shume
12 Nov
0

Shpresa e vetme është të ngrihemi në një revolucion demokratik

Të dashur qytetarë dhe qytetare, naftëtarë dhe naftëtare, zonja deputete, zotërinj deputetë, Një njëri i rënë nga fiku, dhe që mendon se nëpërmjet shpifjeve do ta rrimarë veten, trilloi këtu gjëra nga më të paqënat. E vërteta është të dashur ...

Me Shume
12 Nov
0

Plani për forcat e armatosura, pa konsulencë, pa konsensus, sepse kështu do Mimi

Plani Afatgjatë i Zhvillimit të Forcave të Armatosura është një nga dokumentat më të rëndësishëm të sigurisë kombëtare, dhe për fat të keq, na ka ardhur sot këtu me një lehtësi të pakuptueshme, sikur të ishte letër bakalli. Pra na ...

Me Shume
12 Nov
0

Rama, 1 milionë e 620 mijë euro të tjera për djalin e nënkryetares së Kuvendit

1 milionë e 620 mijë euro ka marrë sërish djali i Valentina Leskajt, me dy kontrata, kësaj radhe me Ministrinë e Bujqësisë. Qeveria ia jep këto para djalit të nënkryetares së kuvendit për mbikqyrje të punës për rehabilitimin e digave ...

Me Shume