fbpx

Author Archives: admin

30 Jan
0

PD diskuton me ekspertët dhe shoqërinë civile platformën për mjedisin dhe turizmin

Partia Demokratike diskutoi me ekspertë dhe specialistë të fushës platformën për Turizmin dhe Mjedisin. Departamenti i Mjedisit , Pyjeve dhe Turizmit zhvilloi një  tryezë publike me ekspertë dhe emra të njohur të fushës për të konsultuar platformën në këto fusha. U ...

Me Shume
30 Jan
0

Deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të PD-së, Arben Ristani

Partia Demokratike mbështet dhe inkurajon çdo hetim dhe akt të drejtësisë në luftën kundër korrupsionit. Partia Demokratike nuk bëhet pengesë e asnjë hetimi ndaj zyrtarëve apo ish-zyrtarëve të saj në asnjë rast dhe e vlerëson luftën ndaj korrupsionit si jetike ...

Me Shume
30 Jan
0

Z. Besnik Aliaj në krye të Departamentit të Planifikimit dhe Zhvillimit Urban në PD

Kryetari i Partisë Demokratike emëroi z.Besnik Aliaj në krye të Departamentit të Planifikimit dhe Zhvillimit Urban. Besnik Aliaj është një nga personalitetet më të spikatur të kësaj fushe në dy dekadat e fundit në Shqipëri. Doktor i Shkencave në Planifikim ...

Me Shume
29 Jan
0

Edi Rama vjedh meritat për projektin e Unazës Energjetike të Jugut

Edi Rama tentoi të marrë sot merita të paqëna nga një përurim në Babicë të Vlorës, ku nuk gjeti asnjë moment për të treguar të vërtetën, se ky ishte një investim i nisur në fillim të vitit 2013 nga qeveria ...

Me Shume
29 Jan
0

Basha në PPE:  Rama nuk e do reformën në drejtësi. Korrupsioni dhe krimi me lidhje qeveritare kanë fundosur Shqipërinë

    Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha mori pjesë në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane. Gjatë punimeve të asamblesë zoti Basha u prit në një takim nga Presidenti i Partisë Popullore Europiane Joseph Daul si dhe u takua ...

Me Shume
29 Jan
0

Edi Rama bën gati Insigun për miqtë e tij Gon Papuli e Gaz Demi

Edi Rama tregoi sot me gisht për një orë rresht popullin e tij si hajdut, në një sallë të mbushur me dhunë me punonjës administrate në orar zyrtar, ndërkohë që ai vetë qëndron në krye të bandës që vjedh dhe ...

Me Shume
29 Jan
0

Edi Rama injoron interesat kombëtare, kthim mbrapa në KiE për Kosovën

Mazhoranca ka treguar edhe në Këshillin  e Europës papergjegjshmëri në perfaqesimin e interesave kombetare. Dje Këshilli i Europës ka kaluar një rezolute e cila rikthen disa prej standardeve të para-pavarësisë së Kosovës, i jep UNMIK kompetenca shtesë në marrdhëniet me ...

Me Shume
28 Jan
0

Koncesioni i TVSH-së, antikushtetues

Më duhet ta nis këtë diskutim me një lajm të mirë. Një lajm që lidhet me ndërgjegjësimin e ministrit të financave për korrupsionin në përmasa historike të drejtorisë së Doganave, ky është një hap i vogël për problemin por jam ...

Me Shume
28 Jan
0

400 milionë dollarë mungojnë në arkën e shqiptarëve

Të  nderuar kolegë, Te nderuar qytetare, Perpara nesh kemi sot per miratim projektligjin “Për ratifikimin e marrëveshjes së huasë, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim, për projektin “ofrimi i shërbimeve publike me në qendër qytetarin”. ...

Me Shume
28 Jan
0

E vetmja qeveri që jep koncensione me lekët e shqiptarëve  

Marreveshja e huase, ndermjet Republikes se Shqiperise dhe Bankes Nderkombetare per Rindertim dhe Zhvillim, per projektin “Ofrimi i sherbimeve publike me ne qender qytetarin”, ka per qellim sherbime publike te permiresuara dhe procedura te thjeshtuara per ofrimin e sherbimeve, per ...

Me Shume