fbpx

Author Archives: admin

11 Feb
0

Shqiptarëve po u  grabiten 660 milionë euro nga  koncensionet

Te nderuar kolegë, Projekt ligji “Për disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 8308, dt 18.3.1998, “Per transportin rrugor” te ndryshuar”, ne ate qe prezanton ministria e linjes, synon permiresimin e veprimtarise ne transportin e udhetareve brenda dhe jasht vendit ...

Me Shume
11 Feb
0

Alternativat e opozitës

Replika pas fjalës së Niko Peleshit: “E vetmja gjë që parafolësi ka bërë për Korçën është se çoi në Korçë modelin Rama, mori atje ushtrinë e Papulëve e Carapulëve, leu fasada dhe ndërtoi kullën falike, shpërndau tentakulat e 20% dhe ...

Me Shume
11 Feb
0

Hoxha: Sektori i energjisë në krye të korrupsionit të Ramës

I nderuar  z. Kryetar! Te  nderuar kolege   deputete ! Projektligji  “ Per nje shtese dhe ndryshim  ne ligjin nr.7926 , date 20.4.1995 , “Per transformimin e ndermarrjeve  shteterore  ne shoqeri  tregetare” te ndryshuar , paraqitur  nga qeveria  do te  votohet ...

Me Shume
11 Feb
0

Qirici: Arsimi i lartë dhe shëndetësia në pikën kritike në Korçë

Të nderuar deputetë Të nderuar qytetarë Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes mes Kryeministrisë të Republikës së Shqipërisë me Qeverinë Gjermane për bashkëpunimin kulturor, e theksoj që është një marrëveshje e përfunduar në 2013, pra në kohën e qeverisjes së djathtë. ...

Me Shume
11 Feb
0

Basha: Varianti i qeverisë nuk është ai i rakorduar me partnerët amerikan dhe Komisioni i Venecias  

Varianti që është publikuar nuk është varianti i dakordësuar me ndërmjetësimin e partnerëve  amerikanëve dhe Komisionin e Venecias. Ky është një variant tjetër, jo ai për të cilin ne kemi dhënë dakordësinë tonë. Se pse Edi Rama 5 ditë më ...

Me Shume
10 Feb
0

Miratojmë Byronë e Hetimit nese është sipas rekomandimit të Venecias

Përshëndetje të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, qytetare, përfaqësues të medias, Koha po shtrëngon për reformat dhe këtu kam parasysh aktet plotësuese  për  ligjin e  dekriminalizimit, reformën  në drejtësi dhe reformën zgjedhore, si tre shtyllat kryesore të aksionit tonë politik ...

Me Shume
10 Feb
0

Vrasja e Elidonës, gratë dhe nënat e Tropojës në marshim proteste

Hajdarmata: Skamja dhe papunësia i nënshtron gratë dhe i kthen ato viktima të dhunës Gratë dhe vajzat e Tropojës u organizuan dje në një marshim homazhi dhe proteste, në përkujtim  të Elidona Demirajt, e vrarë tre ditë më parë në ...

Me Shume
09 Feb
0

Spitali i Elbasanit në kushte skandaloze, dhjetra specialistë të larguar me urdhër të Beqës

Deputetë dhe drejtues të PD shohin nga afër kushtet e spitalit dhe dëgjojnë shqetësimet e pacientëve dhe familjarëve të tyre. Deputetët e Partisë Demokratike Luçiano Boçi, Arbiola Halimi si edhe kryetari i degës së PD-së në Elbasan Aurel Bylykbashi, panë ...

Me Shume
09 Feb
0

Koncesionet korruptive të qeverisë kanë vënë në rrezik ekonominë e vendit

Së pari dua t’u falenderoj që keni ardhur dhe që keni reflektuar në të kaluarën dhe besoj edhe në të ardhmen me korrektesë të gjitha shqetësimet që Partia Demokratike ka ngritur në lidhje me denoncimet që kemi bërë për tenderat ...

Me Shume
08 Feb
0

Zgjedhjet e lira dhe të ndershme sprova më e madhe e Shqipërisë. Rama nuk ka vullnet për ta ndarë krimin nga partia

Patëm një diskutim shumë të frytshëm dhe të detajuar me z Fleckenstein dhe z Kukan për situatën politike në Shqipëri ku unë pata rastin ti brifoj për 3 çështje kryesore: për reformën në drejtësi, për dekriminalizimin dhe për zgjedhjet. Për ...

Me Shume