fbpx

Author Archives: admin

13 May
0

Gruaja shqiptare është viktima e madhe e qeverisjes së Edi Ramës

Historia e publikuar në Ora News është dëshmia e modelit qeverisës në Shqipëri: Imoralitet, korrupsion dhe kriminalitet! Kryetari i Bashkisë së Peshkopisë në hierarkinë e abuzimeve seksuale për një vend pune, ka “shokë” në qeveri, administratë dhe polici. Lidhja Demokratike ...

Me Shume
12 May
0

Deklaratë e Partisë Demokratike

Partia Demokratike shpreh neverinë për abuzimin ordiner të zyrtarëve të pushtetit të Edi Ramës. Pamjet filmike të transmetuara sot ne Ora News, ku Kryetari i Bashkisë së Peshkopisë, Shukri Xhelili kërkon favore seksuale në këmbim të një vendi pune janë ...

Me Shume
12 May
0

Shëndetësia vuan nga vjedhja e paprecedentë e klientëve të qeverisë

I nderuar  drejtues i seances, Te nderuar kolege , Projektligji per disa ndryshime “Per  nxitjen  dhe mbrojtjen e te ushqyerit me Gji”, ne pamje te pare dhe duke pare emertimin e ketij   projekt-ligji , si mjeke edhe si deputet ...

Me Shume
12 May
0

Koncensioni për aeroportin, asnjë përfitim për qytetarët

Ndryshimet në marrëveshjen e koncesionit, ndërmjet qeverisë  shqiptare dhe shoqërisë koncesionare “tirana airport partners”  të paraqitura para parlamentit  për ratifikim, vijnë në një kohë kur  qytetarët shqiptarë paguajnë më shtrenjtë biletat e udhëtimeve me avion krahasuar me çdo vend tjetër ...

Me Shume
12 May
0

Ministri Beqaj nuk jep asnjë garanci për ilaçet që përdorin shqiptarët

Të nderuar kolegë. Të nderuar qytetarë Projektligji i paraqitur sot parashtron dhe trajton disa ndryshime mbi një problematikë të veçantë, atë të ushqimit me gji. Konkretisht disa ndryshime në ligjin nr 8528 të vitit 1991 mbi mbrojtjen dhe nxitjen e ...

Me Shume
12 May
0

Qeveri e klientelës që nuk kursen as shëndetin e foshnjave

Shqyrtojme sot PROJEKTLIGJIN
“PËR DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 8528, DATË 23.9.1999, “PËR
NXITJEN DHE MBROJTJEN E TË USHQYERIT ME GJI”, TË NDRYSHUAR”
Shumë nëna sot janë të vetëdijshme që i japin fëmijës së tyre ushqimin më të mirë të
mundshëm, kur ...

Me Shume
12 May
0

Arsyet pse nuk po ecën ekonomia nën këtë qeveri

Prej rreth 3 vitesh, kjo sallë dhe e enjtja e çdo jave, duket të mos ketë asgjë të përbashkët me parlamentin e një vendi normal, këtu gjithnjë e më pak debati yne ka lidhje me filozofitë politike të palëve, e ...

Me Shume
12 May
0

Nuk flitet më për ekonomi, jemi nën shtet policor

Ekonomia shqiptare po frenohet nga klima e vështirë e biznesit, korrupsioni masiv në sektorin publik dhe zbatimi selektiv i ligjit. Tashmë janë bërë të shumta provat dhe faktet se me ekonominë ndoshta duhet të merret policia pasi ka ikur në ...

Me Shume
12 May
0

Përse nuk na shkon vaji për sovranitetin

Kisha kërkuar të flisja sot për rendin e ditës, por një zhvillim dramatik i ditës së djeshme, më bëri që ta ndryshoj temën e diskutimit tim. E kam fjalën për protestën e turpshme dhe skandaloze të kryetarit të Bashkisë së ...

Me Shume
12 May
0

Partia Demokratike ka gati platformën që garanton një proces të lirë dhe të ndershëm zgjedhor

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha u takua me drejtues të lartë të Senatit, Dhomës së Deputetëve dhe me zëvendësministrin e Jashtëm të Italisë. Zoti Basha u prit në takime të veçanta nga, ish-presidenti i Italisë, senatori  Giorgio Napolitano, Pier ...

Me Shume