Anetaresohu ne PD

Demokracinë e bëjnë njerëzit.

Merre vendimin tënd tani dhe behu anëtar i Partisë Demokratike. Partia Demokratike beson se puna, mirëqënia, e drejta, liria dhe demokracia janë të mira publike që duhet t’i gëzojnë të gjithë qytetetarët e Shqipërisë.

Plotëso formularin me të dhënat personale në  degën më të afërt.

 

Për me shumë informacion mund të na shkruani në adresën tonë:

Partia Demokratike

Rruga Donika Kastrioti

Tiranë

Email: info@pd.al