Kryetari i degës së PD, Vlorë, Gjergji Nika, ka reaguar për dëmtimin e tubave të ujit që furnizon qytetin e Vlorës.

Me anë të një postimi në Facebook, Nika shprehet se defekti erdhi si shkak i showt mediatik për të mbuluar skandalin e UKV.

Sipas tij, me urdhër për të bërë filmime me dron për videon e rradhës, akoma pa mbaruar saldimi i tubave janë hapur të treja pompat në maksimum dhe është krijuar defekti shpërthyes duke lënë qytetin pa ujë.

Reagimi i kreut të PD, Vlorë, Gjergji Nika:

Vlora pa ujë, skandali thellohet per show mediatik. Me urdhër per te bere filmime me DRON per videon e rradhës akoma pa mbaruar saldimi jane hapur te 3 Pompat ne maksimum ( kur duhet te hapen gradualisht) dhe ka krijuar defektin tjeter shperthyes duke i krijuar qytetit problemin me te madh të furnizimit me ujë ne 25 vitet e fundit.
A ka mundësi qe ky qytet te kete njerez te afte per punen qe behet ; keshtu nuk vazhdohet me eshte e pamundur!