Sot Partia Demokratike zhvillon Kuvendin Programor për prezantimin e programit për zgjedhjet e ardhshme politike, me sloganin “Shqipëria meriton më shumë”.
Eksperti i PD për arsimin Ndriçim Mehmeti ka preznatuar propozimet e PD për arsimin para Universitar dhe Profesional.

 

Ndriçim Mehmeti:

Arsimi Para Universitar dhe ai Profesional sot është në ditët më të këqija. Shkolla të rrënuara, pa kushtet të përshtashme. Mësuesit janë të pamotivuar dhe pa një status të merituar për rolin e tyre udhëheqës në edukimin dhe formimin e brezave të rinj që do të jenë e ardhmja e shoqërisë dhe kombit tonë.

Partia Demokratike ka një vizion të qartë në shndërrimin e shkollave si institucione arsimore për nxitjen e mendimit krijues dhe kritik, qendra edukimi që ndihmojnë në ZHVILLIMIN E AFTËSIVE DHE TALENTEVE INDIVIDUALE dhe vatra e
mirëqënies dhe sigurinë.