Nënkryetari i PD, Kreshnik Çollaku, ka shpërndarë një foto nëfacebook ku shihet një makinë e kthyer përmbys në rrugën e Arbrit. Çollaku shkruan se ndërsa qeveria është e angazhuar që të mbledh dibranë, matjan dhe bulqizakë për në takimin e Londrës, rruga e Arbrit vijon të mbetet një rrezik për këta banorë.

POSTIMI I PLOTË

Ndersa deputete, kryetare bashkishe, ministra e zv kryeministra jane angazhuar ne menyre “heroike” te mbledhin matjane, dibrane e bulqizake per ti bere takim Edi Rames ne Londer.., shikoni gjendjen e Rruges se Arbrit dhe rrezikun te kalosh ne te per mijra Matjane, Dibrane e Bulqizake qe jetojne ne Shqiperi !!!