Anëtari i kryesisë së PD, njëkohësisht Sekretari për Burimet njerëzore dhe Koordinimin Dixhital, Endri Hasa, përmes një postimi në Facebook e ka cilësuar propagandë bajate show-n e Ramës në Itali sot.

“Ai bën gjithçka për të vjedhur suksesin e atyre që me shumë sakrifica dhe pa ndihmën e asnjë qeverie në Tiranë kanë ndërtuar jetën e tyre në Europë”, – shprehet Hasa, ndërsa shprehet se kërkesat e diasporës plotësohen më së miri në propozimet e PD për vettingun dhe votën e emigrantëve.

POSTIMI I PLOTË I ENDRI HASËS:

Edi Rama vazhdon propagandën bajate dhe bën gjithçka për të vjedhur suksesin e atyre që me shumë sakrifica dhe pa ndihmën e asnjë qeverie në Tiranë kanë ndërtuar jetën e tyre në Europë.

Ata kërkesat i kanë të thjeshta: duan tu mundësohet vota dhe duan që taksat e tyre dhe pasuritë e atdheut të tyre të mos ti vjedhë korupsioni qeveritar.

Vetingu në politikë dhe vota e Diasporës kanë mbi gjashtë muaj qe janë depozituar në kuvend nga Partia Demokratike e Shqipërisë por vazhdojnë të mbahen bllokuara sepse të korruptuarit janë bërë bashkë.

Gjithçka që Rama bën është show, ai ka frikë nga vota e lirë e diasporës sepse ai është shkaku kryesor i emigrimit të Shqiptarëve, sepse Edi Rama është Nona e Korrupsionit!

Edi Rama duhet të largohet sa më parë!

Kur të ikë ai dhe qeveria e tij e korruptuar do të rikthehen Shqiptarët!