Kryetari i PD, Lulzim Basha, në një postim facebook shprehet se programi qeverisës i PD është drejt fundit. Sipas tij, ky program do t’i jap çdo shqiptari mundësinë të jetojë me dinjitet në vendin e tij.

POSTIMI I PLOTË

Drejt fundit programi qeverisës përmes të cilit do t’i japim çdo shqiptari mundësinë të jetojë me dinjitet në vendin e tij.

Shqipëria i ka të gjitha mundësitë për të qenë një vend i zhvilluar, nëse pasuritë e saj vihen në shërbim të shqiptarëve dhe jo një grushti njerëzish të lidhur me pushtetarët.