Nënkryetari i PD, Kreshnik Çollaku, ka përshëndetur zgjedhjen e Afrim Gashit si kryeparlamentar i ri i Maqedonisë së Veriut. Në foton e shpërndarë në Facebook, Çollaku shkruan se Gashi është një përfaqësues dinjitoz i brezit të ri të politikanëve shqiptarë dhe me vizion të qartë euroatlantik.

Postimi i plotë:

Me Afrim Gashin, me kryetarin e ri të Parlamentit të Maqedonisë se Veriut, me një mik të mirë, me një përfaqësues dinjitoz të brezit të ri të politikanëve shqiptarë me një vizion të qartë euroatlantist.