Partia Demokratike, dega Vlorë denoncon sërish vjedhjen që po legjitimohet nga këshilltarët socialistë në bashkinë Vlorë, në Ujësjellësin e këtij qyteti.
Përmes një deklarate në Facebook, PD Vlorë deklaron se PS po përdor një skemë vjedhjeje me vjetërsinë në punë.

Postimi i plotë i PD, Vlorë:

Keshilltarët Socialistë te Bashkise Vlorë legjitimojnë vjedhjen në Ujësjellesin e Vlorës.
Propozimi jonë për ngritjen e Komisionit të përkohshëm u rrezua nga votat e Këshillit Bashkiak nga PS, vjedhjen me vjetërsinë në punë, nga ana tjetër institucioni udhëzon punonjës te hedhin ne gjyq dhe të fitojnë gjyqe deri ne 120 Milion Lekë, jane 50 persona qe kane fituar gjyqin dhe 120 te tjerë ne proces.