Dega e PD, Dimal, denoncon mungesën e rrugës në fshatrat Allambrez dhe Çetë. Në këto fshatra jetojnë më shumë se 350 familje dhe detyrohen të kalojnë në një segment totalisht të amortizuar.

Në shqetësimin e ngritur nga PD, Dimal thuhet se “ndonëse kryetarja e bashkisë Juliana Memaj e ka premtuar disa herë këtë investim të rëndësishëm për këto fshatra, sërish ajo ka ardhur, ka marrë votat dhe ka gënjyer si përherë”.

 

Denoncimi i degës së PD, Dimal:

 

Prej vitesh më shumë se 350 familje të fshatrave Allambrezë dhe Çetë në bashkinë Dimal vuajnë për mungesën e një rruge, duke bërë që sot ajo të jetë e pakalueshme për mjetet.

Ndonëse kryetarja e bashkisë Juliana Memaj e ka premtuar disa herë këtë investim të rëndësishëm për këto fshatra, sërish ajo ka ardhur, ka marrë votat dhe ka gënjyer si përherë.

Kjo është filozofia e një pushteti që nuk kujdeset për njerëzit, por e ka mendjen vetëm te klientët e tij ekonomik, me të cilët ndaj paratë publike për të marrë pjesën dhe për të lënë në mjerim qytetarët.

Allambreza dhe Çeta jetojnë si në Mesjetë.

Të vetmet investime infrastrukturore të bërë në këtë zonë janë ato të kohës së Partisë Demokratike.

Pas saj, asnjë investim nuk është bërë.

Madje, në Allambrezë dhe në Çetë as me çakull nuk e kanë shtruar.

Kjo tregon papërgjeshmërinë e pushtetit lokal.

Kjo situatë duhet të marrë fund.

Partia Demokratike e Shqipërisë me programin e saj për zhvillimin e zonave rurale, do ta kthejë vëmendjen nga fshati, bujqësia dhe blegtoria, sepse një zhvillim i sigurt ekonomik, garanton një zhvillim rural të qëndrueshëm.

Dhe PD e ka treguar që infrastruktura dhe rrugët që lidhin fshatrat me qendrat e qytetit është një domosdoshmëri për t’i shërbyer ekonomisë.

Do ta bëjmë sërish, jo vetëm për Allambrezin dhe Çetën, por për të gjithë fshatrat e Dimalit.