PD vazhdon përgatitjet për prezantimin e programit në 1 qershor. Kreu demokrat Basha përmes postimit të rradhës e ka fokusuar vëmendjen tek diskutimet e projektit për rininë.

 

POSTIMI I PLOTË

Vijojmë takimet për finalizimin e programit qeverisës të Partia Demokratike. Rinia është zemra e projektit tonë, sepse ne besojmë se rinia ka forcën dhe kapacitetin për të sjellë ndryshimin e Shqipërisë.

Me programin tonë jemi gati për t’u dhënë zgjidhje problemeve të vendit për të ndalur emigrimin, për t’u dhënë mundësi qytetarëve tanë të kthehen dhe të punojnë në vendin e tyre.