Anëtar i Kryesisë së Partisë Demikratike Dega Vlorë dhe Kryetari i njësisë Shushicë, Adriatik Isufaj, ka denoncuar gjendjen e mjerueshme të fshatit Bishan.

Në një postim në Facebook, Isufaj shprehet se mungesa e investimeve, apo largimi i banorëve janë disa nga probkematikat në këtë fshat.

Postimi i plotë i Anëtarit të Kryesisë së PD dega Vlorë, Adriatik Isufaj:

Adriatik Isufaj, anëtar i Kryesisë së Partisë Demikratike Dega Vlorë dhe Kryetar i njësisë Shushicë, denoncon gjendjen e mjerueshme të fshatit Bishan.

Mungesa e infrastrukturës, mungesa e investimeve apo largimi i banorëve janë disa nga problematikat që shqetësojnë këtë fshat.