Në podcastin “Klo’s Friends”, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka folur për inceneratorët, aferën më të madhe të shekullit.

Bashkëngjitur zbardhja e videos:

Kalojmë pak tek matematika? Meqë letërsinë, muzikën i kaluam. S’po të pyes sa bëjnë 7×7. Po të bëj një pyetje paska më filozofike. Sa bën 1+1, në kuptimin filozofik të koncepit?

Po ndalem tek 7×7 në fillim. Me këtë rast arritëm ta mësonim sa bëjnë 7×7, po nga SPAK-u. SPAK-u na e bëri tabelën e shumëzimit. Sepse, debate që askush nuk e kujton, ka qenë për inceneratorët. Dhe këta qeshin me 7×7 kur në fakt te 7 penxheret po shkojnë më shumë se 7, hap pas hapi.
Sa bëjnë 1+1? Bëjnë 2 apo 3? Mund të bëjnë 10. Mund të bëjnë 1, mund të bëjnë 0, mund të bëjnë minus. Varet kush janë. Cilët janë 1-shat.

Dhe në Shqipëri të gjithë vdesin të jenë 1-sha. Pushteti është një drogë e fortë. Ndaj kësaj droge merren masa. Po çfarë lloj droge, meqënëse keni jetuar dhe në Hollandë? Është drogë e nivelit të lartë.