REAGIMI I NËNKRYETARIT TË PD, KRESHNIK ÇOLLAKU

 

Abuzim kriminal ne Rrugen e Arberit.

Familja Cakoni ne Fshatin-Fshat te Klosit,viktima e rradhes e abuzimeve te ndertimit te Rruges se Arbrit.

Nje banese e kthyer e paperdorshme,e bllokuar ne te gjitha daljet nga betonet e rrugeve te sajuara. Nga 11 banore te kesaj familje 4 jane femije te mitur dhe ne rrezik te perditshem te jetes nga trafiku i makinave ne deren e shtepise.

Keto dhe te tjera ,shume shpejt do te perbejne nje dosje te plote padie ne SPAK per Koncesionin e Rruges se Arbrit dhe abuzimet e pafundme me te dhe fondet publike.

Ky eshte angazhimi im si deputet i Qarkut te Dibres.