Deputetja e PD, Eralda Tase Bano, ka replikuar me depute e PS, Klotilda Bushka për sa i përket largimit të rinjve, debat i lindur gjatë diskutimit të Ligjit për arsimin profesional.

Deputetja demokrate iu përgjigj me shifrat e largimit të të rinjve, mbylljes së shkollave në mbarë vendin sipasojë e emigrimit të nxënësve, si dhe rezultatet e testit të Pizës.

 

Më poshtë replika e plotë e deputetes, Eralda Bano: