Lul Noreci është fermeri i palodhur që sfidon çdo vështirësi e punon çdo vit rreth 7 ha tokë që i administron. Ai është shembull e frymëzim për çdo qytetar të këtij vendi.

“Ne duhet të jemi krenar që jemi nga Divjaka, ky vend i begatë”, thotë Luli sa herë e pyet se si i ka punët. Edhe pse me shumë vështirësi, me shumë mund ai nuk dorëzohet, por mbështet edhe fermerët e tjerë që të punojnë tokën e tyre.

Për mua është gjithnjë kënaqësi dhe motivim ta takoj, të bisedoj dhe të dëgjoj këshillat e tij.