Të propozoja Prof.Asc.Dr. Enriketa Papën, si një zonjë që duhet të përfaqësonte Partinë Demokratike në Këshillin Bashkiak të Tiranës, në fakt ishte një detyrim për tu dhënë qytetarëve të Tiranës një mundësi të denjë përfaqësimi.

Me bindjen se Enriketa do të jetë një zë i fortë dhe i pakompromis krah të drejtës, në shërbim të qytetarëve të Tiranës dhe në mbrojtje të interesave tuaj ju ftoj të votoni në 14 maj Partia Demokratike e Shqipërisë!

Prof. Asc. Dr. Enriketa Papa një zonjë që përfaqëson qytetarinë, integritetin dhe profesionalizmin është pedagoge në Universitetin e Tiranës, historiane, shkrimtare, redaktore, akademike dhe studiuese. Fokusi i saj është Kujtesa e Komunizmit dhe Historia Bashkëkohore e Shqipërisë. Ajo është diplomuar në Universitetin e Tiranës për Histori dhe gjithashtu ka kryer studimet Master në Histori dhe studimet doktorale në “Histori Bashkëkohore dhe Histori të Evropës Juglindore” në Universitetin e Gracit në Austri. Ajo është gjithashtu anëtare e bordit të Institutit për Studimet e Krimeve dhe Pasojave të Komunizmit dhe është autore e një sërë punimesh shkencore dhe botimesh akademike.

#zgjedhimtëardhmen

#partiademokratike

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0hJSwDv1HSaEUWVjZ8ZkzRneGgxVjcem4fuP5BqRSG5aQzhccJUYAHBu35DuLKRAVl&id=100057043192632&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f