Sali Berisha duhet të ndalë menjëherë gjuhën e përçarjes antikombëtare dhe etiketimin e shqiptarëve të Maqedonisë dhe Kosovës me emra organizatash terroriste. Për hallin e tij Sali Berisha është gati të hedhë akuza nga më mizoret, të kërcënojë e dhunojë këdo. Ky është fundi politik i një njeriu që i është errur gjykimi dhe bën gjithçka për interesin e tij personal.

https://twitter.com/VehapKola/status/1481686596353241096?t=sRtauoWRhVYT-3SqNbZhsA&s=19