#ShqipëriaFiton/ Basha tregon angazhimin e parë të programit:110,000 vende të reja pune për shqiptarët.

Angazhimi i parë i programit tonë është minimumi 110,000 vende të reja pune për shqiptarët.
🇦🇱✌️
Krijimi i vendeve të punës është jetik për stabilitetin ekonomik dhe çelësi për njerëzit që të investojnë në veten e tyre dhe fëmijët e tyre.
🇦🇱💪
Ka ardhur koha ta largojmë këtë qeveri dhe të sjellim një qeveri të re, që kujdeset për njerëzit e jo për veten e saj.
🇦🇱
#ShqiperiaFiton