“Ka ardhur koha për një qeveri që kujdeset për njerëzit”, Basha: Rama e ministrat e tij shumëfishojnë pasurinë, Shqipëria në varfëri të plotë

Ndërsa Rama dhe ministrat e tij shumëfishojnë pasuritë e tyre, Shqipëria varfërohet. Papunësia është shtuar, kosto e jetesës është bërë e papërballueshme. Ka ardhur koha për një qeveri që kujdeset për njerëzit. Ka ardhur koha për një qeveri që kujdeset për xhepat e shqiptarëve dhe jo të Ramës dhe ministrave të tij.

 

*Grafiku i publikuar nga Basha që tregon kontrastin mes rënies së ekonomisë dhe rritjes së pasurisë së ministrave të Ramës.