Opozita konfirmon pjesëmarrjen në Këshillin Politik.

“Punë në mirëbesim dhe respektim i 2 marrëveshjeve”, 2 kriteret e opozitës për të vijuar punën.

Paprekshmëria e koalicioneve parazgjedhore si pjesë e marrëveshjes, listat e hapura 100%, rishikimi i rregullave të lojës 5 muaj para zgjedhjeve, ja të gjitha argumentat e opozitës para mbledhjes.

*Bashkengjitur eshte qendrimi i plote i Opozites se Bashkuar ne formastin word dhe pdf

 

Leter Keshilli Politik 14.09.2020

 

leter per vijimin e punes ne Keshillin Politik