Deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të Partisë Demokratike, Gazment Bardhi

 

E vërteta është më e qartë dhe e pastër se çdo lojë e pisët apo maskë e skaduar. Le ta shohin dhe gjykojnë vetë shqiptarët se kush e ka mendjen tek pushteti dhe përdor mesazhe të sajuara kundër kreut të opozitës. Me qëllimin e vetëm, të largojë vëmendjen nga propozimi ynë që ndihmon realisht qytetarët dhe biznesin për të përballuar krizën. 👇

Reply to PD letter. Albanian. 200320 (1)

 

Përgjigja nga Vodafone tregon se:

1- SMS nuk është dërguar nga Lulzim Basha apo nëpërmjet sistemit të kompanisë celulare.
2- SMS është dërguar nga një platformë e huaj SMS në internet për dërgimin e SMS-ve, jashtë rrjetit të kompanisë celulare.

 

Ne email eshte derguar komunikimi i plote mes PD dhe Vodafone. Pas verifikimit te te dhenave, Administratori i kompanise konfirmoi se mesazhi ne emer te Lulzim Bashes eshte i sajuar. Ai nuk eshte derguar nga numri i kreut te opozites.