Përshëndes nënshkrimin e protokollit të anëtarësimit në NATO të Maqedonisë së Veriut.

Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO është një ngjarje e madhe për rajonin tonë.

Zgjerimi i NATO-s në Ballkan është një kontribut përcaktues për sigurinë, paqen dhe vlerat e demokracisë. Ndihem krenar që në këtë arritje të madhe faktori politik dhe vullneti i shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut mbështetën dhe përcaktuan pa hezitim këtë arritje historike.