11 kuksianët e burgosur janë turpi dhe fundi i këtij parlamenti, që ka treguar që nuk ka problem as vrasësit, as përdhunuesit, as kriminelët, por nuk mund të tolerojë ata që ngrenë zërin për të drejta dhe dinjitet. Ndaj sot dua t’u shpreh mirënjohjen të gjithë atyre që këto ditë ngritën zërin dhe të gjithë atyre që protestuan kundër qeverisë dhe policisë shtypëse, në mbrojtje të të drejtave dhe dinjitetit njerëzor të kuksianëve. Ndaj ne nuk duhet të tolerojmë asnjë padrejtësi kudo që ajo ndodh, sepse ajo është kërcënim për drejtësinë kudo në Shqipëri. Ndaj nga kjo sallë dua t’u bëj thirrje të gjithëve që të ngremë zërin dhe të qëndrojmë kundër çdo padrejtësie. Kërkoj përjashtimin zyrtarisht të Edi Ramës për gjuhën fyese ndaj shqiptarëve!