Këta janë njerëzit e thjeshtë të Kukësit, që mbijetojnë me mund dhe vuajtje.
Këta janë njerëzit që Edi Rama i do në burg. Këta janë njerëzit që Edi Rama i përçmon dhe i tall, dhe ka frike t’i shohë në sy por improvizon në ekranet luksoze dhe në telekonferencat që bën nga bunkeri i tij në kryeministri.