· 2 prilli 1991 është dëshmia se për pushtetin dhe luksin e tyre, trashëgimtarët e diktatutës kthehen në gen tek urrejtja ndaj shumicës, tek shtypja, krimi dhe korrupsioni.

· Edi Rama ka nxjerrë Shqipërinë në pazar dhe me një grusht klientësh, po grabit Shqipërinë, duke ia dhënë atij që e paguan më shumë.

· Nëse nuk çmontohet sistemi kriminal i kapjes së shtetit nga trekëndëshi politikan-oligark-kriminel, Shqipëria do të marrë fund.

· Një PD e çliruar nga korrupsioni, krimi dhe oligarkët ka vetëm interesin e njerëzve. Nuk do të falim askënd që ka bashkëpunuar me krimin dhe ka grabitur.

· Ne do ta çlirojmë ekonominë nga oligarkët e paskrupuj dhe grabitqarë, që vjedhin çdo gjë përmes koncesioneve, PPP-ve dhe pazareve me politikanë.

· Ajo që nisi në Kukës nuk do të ndalet derisa tirania e krimit të rrëzohet. Le të jetë ky, një fillim i mbarë i pranverës që po vjen.​