Duke ju falenderuar nga zemra me mirënjohjen më të thellë, me privilegjin e madh që më dhatë mundësinë që bashkë me jut ë jem në krye të kësaj beteje për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Gjithçka ka ndryshuar, e pamendueshmja e tre muajve më parë sot është realitet. Nga nesër nisim përgatitjet për t’iu dhënë shqiptarëve zgjedhje të lira dhe të ndershme.