Partia Demokratike dënon aktin barbar ndodhur në metronë e Shën Pjeterburgut.

Ne i shprehim dhimbje dhe ngushëllime familjeve të viktimave dhe solidaritet njerëzor me popullin rus.

Ky akt dëshmon se terrorizmi nuk ka ngjyrë, atdhe dhe ideologji.

Ne mbetemi të angazhuar në luftën kundër këtij armiku global të njerëzimit dhe të lirisë.​


Deklaratë e Partisë Demokratike, 4 Prill 2017