Nënshkruhet memorandumi. Firmosin dhe Dule e Spahiu. Pritet nënshkrimi dhe nga parti jashtë koalicionit opozitar 

Opozita konsolidoi sot qendrimin e saj për zgjedhjet. Me anë të një memorandumi të nënshkruar nga partitë e koalicionit opozitar, u theksua se votimi dhe numërimi elektronik është një kusht thelbësor për garantimin e votës së lirë e të ndershme.

Memorandumi pritet të nënshkruhet edhe nga parti të tjera jashtë koalicionit opozitar.

Bashkëngjitur memorandumi i nënshkruar sot.

Memorandum per zgjedhjet i partive parlamentare 12.01.2017